lostinyouth

Movie night!

Publicerad 2010-07-14 12:46:25 i Vardagligt

Igår så hade Sandra, Fredrik o jag filmkväll ^^  Vi möttes vid 6 och gick sen ner till kyrkan, där vi då skulle va. Lite handlande gjorde vi också. Sen gjorde vi oss hemmastadda och tog på den första filmen Skönheten och Odjuret x) Efter filmen bestämde vi oss för att göra lite tacos and so we did! Bara det att Sandra o jag höll på o dö av hjärtattacker -.-  Ja, ni kan nog gissa själva vem som smög runt och skrämde oss..

När maten väl var färdig satte vi på Världarnas Krig, och sen The Eye. Eter den sistnämda filmen gick Fredrik hem och lämnade Sandra och mig åt vårat öde. Hehe, vi satte då på en fjärde film Tristan och Isolde. Ojojoj, de var nästan så att vi fick hjärtattacker där också xD haha, när filmen var slut vid 5 så tyckte Sandra och jag att vi skulle åka till Bönnern och sitta på en brygga och kolla på soluppgången. Men vi orkade bara ta oss till stranden ;) Vi gick iaf ner och kände på vattnet och det var jätte skönt, så vi hoppade i :) Simmade runt där ett tag och hade det mkt trevligt.

När vi kom tillbaka tänkte vi kolla på soluppgången där eftersom solen inte hade gått upp när vi var o badade. Så där satt vi på marken med en filt och kollade på en sol, som aldrig kom upp x) haha, Sandra fick sen en snilleblixt och vi gick upp på taket och tittade. Mkt mysigt var det, men ingen sol fick vi se haha. 
vi gick tillslut ner och tog på den sista filmen, Signs. Efter den så var klockan 7 och vi kände oss väldigt stolta över att ha slagit våra gamla vara uppe rekord ;) Så vi försökte sova lite, vilket inte var helt lätt! Efter ett tag gick det men man vakna med jämna mellanrum. När klockan var kvart i 11 så gick vi upp och började städa :)  Och sen åkte vi hem. Haha, det var iaf en riktigt rolig kväll/natt/morgon ;) Måste göras om! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela