lostinyouth

The weekend

Publicerad 2011-03-28 17:10:36 i Vardagligt

Den här helgen gick verkligen i en rasande fart! Ska väl sammanfatta lite vad jag gjorde. Lördagen spenderades framför en hel massa Scrubs avsnitt :) Sen på kvällen var det dags för Åre reunion! Dock kom inte min crush vilket gjorde mig lite putt haha det var ju ändå typ hälften av anledningarna jag kom med ;D men men det var iaf trevligt att träffa de flesta igen och mkt mys var det.
Söndagen då, drabbades av en härlig magvärk och typ låg och vred mig i soffan mest av eftermiddagen. Haha fick värsta rycket och börja sprattla o grejer för att det inte gick över ;)
Nu ska man förbereda sig för ett Zumba pass, vilket är lite spännande :)

Photographs and Memories

Publicerad 2011-03-24 20:25:58 i Vardagligt

Idag hade vi projektdag i skolan och jag måste bara säga att Elvira och jag var riktigt duktiga! Nu har vi fått tag på papper som funkar (vi ska göra en målarbok) och lärt oss trycka o grejer ;D Nu äre bara lite kvar o sen är vi färdiga!
Jo, hade ju body Pump i tisdags. Kan ju säga att det var typ det jobbigaste jag nånsin gjort! Efter bara några övningar darra mina ben som spagetti hahah, men det var roligt! Nu är det dock andra dagen jag har massiv träningsvärk (alltså jag går som om jag skitit på mig) men då vet man att det tar iaf :D Ska nog gå på några pass nästa vecka också. Annars imorrn så ska man väl träna med Jennifer och ta itu med den där svenskaboken som skulle varit färdig för typ 3 månader sen (A) Haha inte mitt fel att boken är döö trist och att jag fattar nada..

22/3

Publicerad 2011-03-22 17:57:33 i Vardagligt

Hahahah måste bara säga en sak som jag hörde på nyheterna när jag lyssnade på radion. Hon som läste upp nyheterna sa att sångaren (tror det var det) i Van Halen hade gått ut med att han blivit bortförd av aliens, de sökte upp honom i Californien, förde bort honom och tog något ur hans hjärna.  Sen i slutet la hon till: I Californien är också vissa droger lagliga.
HAHAHHA så klockrent! ;D
Nej, nu ska man väl gå och packa gympasakerna för lite Body Pump! Yeah! ;D

Hello

Publicerad 2011-03-17 19:58:20 i Vardagligt

Jag har inte skrivit på ett tag men har helt enkelt inte haft något att skriva om (: Men men, har iaf färgat håret nu!! Lyckan är stor haha, dock så syns den röda färgen igenom ganska mycket, mycket mer än vad jag trodde eftersom färgen hade gått ur så pass. Men jag är ändå nöjd och jag tror väl jag ska köra på denna färg ett tag (tills jag tröttnar och vill ha rött igen haha) Jag försökte ta bilder men de vart inte de bästa precis så jag skiter it ;D dyker väl upp bilder så småningom ändå ;)

Seriöst?

Publicerad 2011-03-12 22:24:38 i Vardagligt

Jahopp, Eric Saade gick vidare. Va roligt! Lr inte :P  Vad hände med Danny liksom? Den låten som man bara ville upp o dansa till! Men men får väl säga ett otroligt stort (sarkastiskt) grattis och nu ser du till att iaf komma förbi kvalgrejen annars svenska folket, I whop your asses back to Hong Kong! (:  Så, då var det sagt.

Fynd

Publicerad 2011-03-11 19:02:23 i Mode & Shopping

Här är då mina två fynd (:
250kr från Monki
250kr från Tshirt Store
Ursäkta den usla kvalitén men tog med camen ;) haha

Spring in the air!

Publicerad 2011-03-11 18:36:23 i Vardagligt

Typ världens härligaste dag idag! ;D Solen sken, snön smälte.. helt klart vår känsla! Nu längtar jag till att kunna använda fake conversen varje dag och att plocka fram min fina vårjacka ;D hihi
Annars så tränade man med Jennifer på förmiddan, riktigt trevligt, har stöört ont i armarna nu bara ;) Men det äre värt!
Asså det är helt fruktansvärt vad tråkigt jag har! Ajja, får väl gå och fotografera mina fynd så jag har nåt att göra i typ 5 minuter (;

Shopping

Publicerad 2011-03-11 15:27:37 i Vardagligt

I går åkte jag med Fredrik in till stan för lite shopping :) Jag inhandlade en jätte fin skjorta från Monki och en t-shirt från Tshirt Store (bilder kommer senare) Det var iaf väldans trevligt, hade ju saknat min lilla vän ^^  Sen vid 8 begav vi oss till flygplatsen för att hämta upp hans moder och sen åkte vi hem. Var iaf en rolig, trevlig och shopping givande eftermiddag/kväll ;) Right Fitch? hahahhaha!

Not surprising

Publicerad 2011-03-09 15:05:42 i Vardagligt

Jaha, Jossan har gjort det igen, glömt läxböckerna i skolan som hon måste göra färdigt tills imorrn (Y) Såå det finns väl bara två saker att göra antingen pallrar jag mig iväg till skolan och hämtar böckerna eller så är jag lat och skiter i det och istället hittar på en bulletproof ursäkt (: Hehe blöö jag orkar inte..
Nae vet ni vad, jag går! Haha detta är en banbrytande dag i Jossans historia ^^ Nej, bäst jag går innan jag ändrar mig igen..

Åre lista!

Publicerad 2011-03-09 14:33:55 i Veckans lista

Okej, här kommer måndagslistan lite försent (som vanligt) men men, tänkte iaf köra på lite Åre tema ;) Så, här kommer 5 låtar som får en att minnas Åre tiden ;D
5. Wannabe - Spice Girls
4. United states of Eurasia - Muse
3. Yellow - Coldplay
2. Starlight - Muse
1. Ba ba ba - Miss Li
Haha Ba ba ba var nog lägrets "plåga" alla sjöng på den ^^ Tror inte att någon gick säker för den låten ;)

New Decison

Publicerad 2011-03-05 18:04:28 i Vardagligt

Okej, det här är sista gången ni ska få höra av mitt hårtjat x) Och det jag kommit fram till är att jag skiter i att färga mellanblondt och kör på typ mörkbrunt. Kör hellre på det än att vara tveksam med om jag passar i mellanblondt, såå nu vet ni haha ;)
Nåt sånt här ;) Så nu när jag bestämt mig är det bara att pallra sig i väg och köpa hårfärg och bota min utväxt ^^

Inhandlat

Publicerad 2011-03-01 19:57:50 i Mode & Shopping

Yes, jag har inhandlat lite men inte vad som helst utan lite filmer haha ;D Känner att jag kommer bli likadan som pappa x) Men äsch! De dvd:er som får komma hem till mig är:
Första säsongen av Glee, första säsongen av How I met your mother, första säsongen av Scrubs och Valentines Day :D Är mkt nöjd, och det blev inte farligt dyrt heller med tanke på att det är tre säsongsdvder, men extrapris är svaret! 405 kr blev det allt som allt :) (Y)

1 mars

Publicerad 2011-03-01 17:15:25 i Vardagligt

Jaha då är det en ny månad igen då :) Jag tänkte nästan börja med att skriva början på den här sången "Första maj välkommen till vår stad igen" tills jag insåg att det bara var mars nu :p då blev det inte lika roligt längre (;
Hehe, annars så händer de la inget spec. sitter och funderar och tänker på lite allt möjligt lr ok det är väl mest en grej haha (A) men ja, inget att göra ååt.
Jag ska bli bättre på att lägga ut bilder, ska bara hitta en dag då jag kan ta lite nya bilder känner att det behövs så ni slipper se samma bilder gång på gång. Men ha tålamod...tålamod ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela