lostinyouth

30/10

Publicerad 2011-10-30 15:29:22 i Vardagligt

Sorry för sen otroligt sena uppdateringen, men när man inte har nåt att göra/berätta om så är det lika bra att låta bli att skriva nåt alls ;) Men kan berätta lite om helgen, igår åkte man in till stan med päronen och Alicia. Köpte ett svart nagellack, ett linne från Monki och en mascara. Jag är iaf nöjd (: Sen när man kommit hem ringde söta Sandra och ja, hyperventilerade (hon har som de flesta vet sett Robert Pattinson IRL) haha, och hon undrade om vi ville hänga med på ett ungdomsmöte i Kumla så sagt och gjort på kvällen drog vi dit ;) Ganska najs med lite nytt och fräscht folk haha, så det var trevligt! Och jag hittade min framtida man med mörka, ruffsiga lockar! Stalka han  absolut inte på fejjan  hehehe men iaf en supertrevlig helg har det varit o det gillas!

Why??

Publicerad 2011-10-22 16:16:56 i Vardagligt

Asså varför har blogg.se lagt in Paranormal Activity 3 trailern som reklam föör? haha fick ju panik förut när den sattes på och jag hade på ljud och grejer x) Dock var den inte så farlig men ändå! Fick ju inte stopp på den.. hahah, jag vill nog ändå se nån av de filmerna, jag vet att jag kommer skita på mig men.. får ha på mig vuxenblöja! ;D
Annars då, har inte hänt nåt alls! Kul liv? Ohjaa.. känner att jag verkligen behöver ett jobb snart! Innan jag blir galen typ. Men jag vet inte, det känns som om nåt kommer hända snart, inget dåligt lr så, får hoppas att jag känner rätt bara :)
Haha Cougar Town <3

18/10

Publicerad 2011-10-18 21:18:21 i Vardagligt

Idag har jag spenderat eftermiddan/kvällen med Fredrik :)  Vi gick först en promenad i regnet (blev inte blöt lr nåt utan paraply.. haha) och sen gick vi hem till mig för att göra kaffe (ofc) ^^ drack tillochmed utan mjölk! Duktigt av oss tycker jag. Vi tittade också på Tv, jag tycker seriöst de visade det bästa Family Guy avsnittet jag nånsin sett! hahah tycker det här klippet är lika roligt varje gång x) Höll på att pissa på mig av garv! Iaf, en trevlig dag med
min lilla vän ^^
'
Vill också kunna göra en pervo-röst! hahaha

Guy Love

Publicerad 2011-10-17 19:23:38 i Vardagligt

Idag har jag spenaderat dagen med Vanilla ;D Och våra två andra kära vänner Ben and Jerry. Vi pratade om allt möjligt medan vi såg på Tv ^^  Men det mest legendariska är att vi har gjort våran egna Vanilla -and brownie dans! Den är ja, vad ska man säga heelt breathtaking! x)
Och jag vill såå ha/gå på Halloween party!! Firmafest here we come! ;D hahah

Sexy and I know it

Publicerad 2011-10-14 11:18:55 i Vardagligt

Hade en supertrevlig kväll igår med Sanni ;) Haha, vi gick och handlade lite fika och pratade om massa skoj ;D You know, regular girl talk. Hehe, trevligt var det (såklart) och vid 10 gick hon hem.
Och jag är bäst på att gissa rätt!! hahaha

Bjuder på en bild från min Tumblr

Glöm inte att besöka mig! www.autumnnubila.tumblr.com eller skaffa en du med ;D

Quotes

Publicerad 2011-10-12 11:36:37 i Veckans lista

Här kommer några va mina små texter som jag har samlat på mig på Tumblr ;) Vissa är klockrena och andra är bara fina ^^  Enjoy!
 
     

2 ½ Men

Publicerad 2011-10-10 23:21:18 i Vardagligt

Sandra och jag har nu sett på premiärasnittet av 2 ½ Men, med Achton Kutcher ;) Och ja, det var helt okej, äntligen lite ögongodis liksom haha. Det enda dåliga var att de hade cencurerat the good stuff när han gick naken x) hehe men trevligt var det!
Och vi har gjort by far den bästa, roligaste listan på länge! hahahha

stjärnfall

Publicerad 2011-10-09 18:46:48 i Vardagligt

Igårkväll fick man lite sällskap av fredrik, vi såg på nån film som gick på tv haha tills han skulle köpa cola till sin syster. Så vi åkte till godislagret och sen åkte vi och cruisa runt lite, eftersom vi är så coola ;) vi hämtade också upp sanni och matilda och sen bar det iväg till norrköping en liten sväng och sen tillbaka. Vi stannade nånstans utanför finspång tror det var butbro för att kolla på meteorfallet ^^ haha vi fick också lite spänning för vi ställde oss på en liten grusväg och helt plötsligt kommer det en bil, fredrik hade stängt av bilen och lagt undan nycklarna och ja, panik helt enkelt, vi öppnade iaf tillslut dörrarna och jag var såå nära att typ kasta mig ut i diket haha. Men vi klarade oss och ställde oss på ett litet mer säkert ställe ;) vart lite besviken på det asså trodde man skulle se liite mer men det man såg var fint :) önskade mig också fast det inte är riktiga stjärnor men ääsch ;). Men mysigt var det och skoj att träffa sanni igen ;D

8/10

Publicerad 2011-10-08 14:25:40 i Vardagligt

Okej, ni vet det där spelet angry birds? haha jag laddade ner det igår när jag var hos Hanna och fastnade direkt! Om jag visste att det var så beroendeframkallande hade jag nog låtit bli x) Efter att jag kommit hem började jag spela igen och satt till kvart i 4 på morgonen! Inte bra haha

 Jag får väl söka hjälp lr nåt om det skulle bli värre.. ;)

The Hangover ll

Publicerad 2011-10-05 11:09:54 i Videos

Haha såg på Baksmällan 2 igår och den var precis lika galen och rolig som den första! ;D Om inte lite bättre tillochmed.
Nu är de i Thailand för att Stu ska gifta sig, de ska ta en öl men ja, det blir liite mer än så ;) Nu är det dock inte brudgummen som saknas utan brudens lillebror som också var med. De vaknar upp någonstans i Bangkok och på deras väg råkar de ut för en rad saker. Bl.a blir de uppklådda av en munk, Phil blir skjuten, Stu hade sex med en tjej (eller?) hahah så om ni inte sett den, se den!!

1/10

Publicerad 2011-10-01 22:11:52 i Mode & Shopping

Var då i stan idag och hittade lite smått och gott :) Dock blev det ingen hårfärg för ingen kunde garantera att jag skulle få orange hår såå kör nog på frisör istället haha.
Men det jag kom hem med var en mascara, en mysig stickad tröja och en svart Tshirt med tryck, båda från Monki :) Var också otroligt duktig och lämnade 7 Cv:n till olika affärer, så hoppas, hoppas, hoppas att jag får nåt!
Hittade ingen bild på tröjan men aja bättre än inget ^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela