lostinyouth

Vår!!

Publicerad 2012-02-23 15:11:31 i Vardagligt

Kan knappast vara lyckligare nu, solen skiner, himlen är klarblå, temperaturen stiger och allt är bara härligt och vårigt ^^ Lovar att det kommer snöa snart.. haha men men idag kommer VBear hem (efter 5 lååånga dagar) ;) Känns som om vi inte setts på 100 år så det ska bli skoj. En promenad i vårsolen ska nog också hinnas med och ska vara duktig o ta med kameran :)


Asså måste bara lägga in den här! Hahaha! Älskar Family Guy ^^

20 februari

Publicerad 2012-02-20 21:13:34 i Mode & Shopping

Okej, för att förtydliga, när jag menar att jag ska uppdatera imorgon så menar jag om 3 dagar haha ;) Får skärpa till mig. Men här kommer iaf det jag kom hem med i fredags.
Vet att man kanske inte handlar mer stickade tröjor nu när våren sakta men säkert börjar närma sig, men denna tänker jag använda långt in på våren och på ljumma sommarkvällar ;)  Från Monki
Ganska dålig bild men äsch hehe, denna kommer jag iaf använda i sommar :) Från Monki
Dessa kom jag dock inte hem med i fredags utan beställde dem från HM men de är ändå nya. Var osäker på dem först men tycker nu att de är rätt balla ;)
Och sen jeansen då,  har dem på mig och orkar inte dra av mig dom o grejer haha men det är ett helt par vanliga blåa jeans så ja, ni kan nog klura ut hur de ser ut :)

17 februari

Publicerad 2012-02-17 19:35:54 i Vardagligt

Idag åkte jag in till stan med Hanna, vilket var verkligen behövligt ;) Fick shoppa av mig lite och kom hem med ett par jeans, en stickad tröja och en Tshirt. Ska försöka vara duktig (för en gångs skull) och ta lite bilder imorrn på't. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och myysa ^^ Uppdaterar mer i morrn, puss!

Alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-14 11:40:26 i Vardagligt

Som alla kanske vet så är det ju Alla hjärtans dag idag, i år rör det faktiskt mig inte så mkt som det har gjort förut, fast det känns som om denna dag pekar finger åt alla singlar så är jag ändå inte så ledsen att jag inte har någon. Jag har underbara vänner, en fin familj och ja jag har det riktigt bra även utan pojkvän :)
Men i kväll iaf ska jag ha Alla hjärtans dags mys med Sandra :) Vi ska trycka i oss massa choklad och godishjärtan och se på äckligt sockersöta romantiska filmer (jag pratar nu om hål-i-tänderna sött ;) Så det blir nog supermysigt!
Annars får ni ha en riktigt bra dag! Kärlek till er! <3

Horrible Bosses

Publicerad 2012-02-07 20:57:26 i Tips

Åååh! Måste bara tipsa om denna genialiska film! Som rubriken lyder heter den Horrible Bosses och är en komedi i sann Jossan/Sandra-humor haha ;D Om ni inte sett den, se den för allt i världen! Handlar om tre kompisar som har fruktansvärda chefer och det går så långt att de funderar på att döda dem, men kommer de lyckas? ;)
Iaf, den är hysterisk rolig, bra och allt man kan tänka sig ^^ Så nu vet ni vad ni ska göra om ni har ledig tid nångång så vet ni vad ni ska göra ;)
Ni får ett litet videoklipp på en av de roliga scenerna i filmen, han som sjunger har då råkat andas in kokain och är ja, rätt så hög ;) Hahah, älskar det!

From Stadium

Publicerad 2012-02-06 20:25:20 i Mode & Shopping

Har nu äntligen skaffat mig lite snyggare/mer användbara/bättre träningskläder än de jag har nu ;) Har tänkt på det länge nu och kände jag att det var ett ypperligt tillfälle :) Det som hamnade i varukorgen var ett par träningsbyxor, en Tshirt, en vattenflaska och en sportBH och fick allt för en inte alltför dyr peng. Så bara allt passar nu så är jag massa nöjd!

Spring Cravings

Publicerad 2012-02-06 18:22:05 i Mode & Shopping

Nu är jag trötter på denna kyla och snö så nu kan våren komma! :) Kollade in på Monki och oj, vad mkt fint de har. Om jag vore miljonär skulle jag köpa upp hela stället hehe. Här kommer iaf lite som jag mer än gärna vill bära i vår.



Blev nåt konstigt med bilderna så fick göra dem i miniatyr. Klicka på dem för större bild :)

3dje februari

Publicerad 2012-02-03 20:01:45 i Vardagligt

Sitter just nu med så mkt mat i magen att jag med all säkerhet kommer falla i matkoma vilken minut som helst ;) Men men, idag var det ännu en dag på Communicare, hade även fått äran att ha hand om dagens Quiz vilket gick bra :) Fick också sluta 2 timmar för tidigt så då blev dagen ännu bättre hihi. Efter att varit hemma ett tag så blev det att dra på pass, Afrodance stod på schemat idag, vilket var mkt roligt och jobbigt! Men det är så det ska va tycker jag. Så hoppas att få en go träningsvärk imorrn ;)
Nej, nu ska jag ta och låta matkoman ta över, ha en awesome fredagskväll alla!<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela