lostinyouth

Sista januari

Publicerad 2012-01-31 11:09:55 i Vardagligt

Kan inte beskriva hur skönt det är att denna månad snart är slut haha, tycker alltid januari är sååå lång! Men men, annars då? Ligger just nu i sängen och har blivit sjuk..igen. Inget Communicare för mig idag alltså (vilket ioförsig är rätt skönt ;), så ja, ska nog sätta på nån film snart och bara gosa ner mig i sängen haha. Har inget mer direkt att skriva om, ville bara säga att jag lever, typ ;)
Men hade hade alla!
Hahaha, bjuder på en bild på min lilla Mini-Gandalf ;D

22 januari

Publicerad 2012-01-22 17:20:15 i Vardagligt

Började igen med ett träningspass med Alicia på morgonen :) Mkt najs!
Nu sitter jag bara och slöar med en varm filt och kaffe, perfekta kombon. Annars så är det communicare imorrn, blö! Tur att Elvira är där annars hade jag aldrig stått ut haha ;D
Funderar även på att byta ut Veckans lista mot typ Ris och Ros i kategorierna, men, får se hur det blir :)
Från i somras men den stämmer rätt bra, plus filten då ;)

21 januari

Publicerad 2012-01-21 19:37:17 i Vardagligt

Dagen börjades med ett välbehövligt träningspass, riktigt skönt! Var inte mkt folk så man kunde köra i sin egen takt vilket jag föredrar :) Har även gjort en liten lista på regler som jag ska försöka följa, bl.a dricka mer vatten, fortsätta träna som jag gör nu och att fortsätta undvika kakor, bullar, glass och sånt mojs ;) Det ska jag nog klara av! Anywaays har det inte hänt så mkt mer idag, har mest vilat upp mig från att ha gått upp kl.8 hela veckan haha, det tar på krafterna.
Nej, får se om det blir nån liten uppdatering imorrn. Puss!

Lista

Publicerad 2012-01-18 17:12:12 i Veckans lista

1. Hur gammal är du om 5 år? Gammaaaal.. haha 24
2. Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag? Älviira
3. Hur lång är du? 171cm
4. Vilken är den senaste film du sett? Mannekäng i rött ;)
5. Vem ringde du senast? Alicia
6. Vem ringde till dig senast? Mamma haha
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Oki ja det blir super! :)
8. Föredrar du att ringa eller smsa? Beror på vilken situation om det är bråttom så ringer jag men jag smsar helst
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Nyss :p
11. Vilken ögonfärg har du? Gröön
12. När vaknade du idag? För tidigt.. haha
13. Vilken är din favoritjulsång? All I want for christmas med Mariah Carey
14. Vilken är din favoritplats? Ingen aning
15. Vilken plats föredrar du minst? Finspång? haha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis borta från Finspång, bra jobb och med min själsfrände vid min sida ;) höhö
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Typ, monster i garderoben haha
18. Vad fick dig verkligen att skratta sist? Igår när jag var med Sandra :)
19. Hur stor är din säng? Noo idea.
20. Vilken är din favoritglass? Lakrits! :D
21. Tycker du om kaffe? Ooojaa
22. Tycker du om att mysa/kela? Nej? hehe ofc I doo
23. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt! Känner många roliga människor men Jennifer tar nog förstaplatsen ;)
24. Vad har du för ringsignal? Olika haha, när Sandra ringer har jag Guy Love med JD & Turk, när mamma ringer har jag Beethovens nånting och när resten ringer har jag Jag är en vampyr ^^
25. Sover du med gosedjur? Eeeh nej
26. Kan du byta olja på bilen? Naaaj ;D
27. Läser du någon dagstidning? Folkbladet och Aftonbladet
28. Dansar du i bilen? Det händer! Men mest sjunger jag med
29. Föredrar du havet eller bassängen? Havet! Om det inte är för kallt..
30. Vill du ha barn? Jag vet faktiskt inte, det får bli framtids-jossan ta itu med :)


Communicare

Publicerad 2012-01-17 15:39:43 i Vardagligt

Idag var första dagen på Communicare, vilket var..väldigt slappt haha satt mest vid datan med min Elvira som också går där :) Var tydligen bara halvdag idag så det blev en mjukstart, dock inget mig emot ^^
Annars så har jag en härlig träningsvärk i rumpan haha, var på pass igår med Alicia. Vi körde Mage, bak, lår (vilket förklarar träningsvärken) och Zumba (:  Vi ska nog testa Bok på torsdag för att se om det är nåt att ha, får hoppas på det!
Nej, nu ska jag plocka undan lite innan Sandra kommer :D Peace!

Helgen

Publicerad 2012-01-15 16:00:19 i Vardagligt

Har haft en mkt bra helg med mkt bra människor! :) I fredags blev det en utgång i Linköping med Sanni och några hon kände, väldans trevligt var det . Även fast det inte va så mkt folk i början så kom det fler och fler och vi började inta dansgolvet :) Dock mitt i alltihop så började två killar slåss mitt på dansgolvet plus att man då blev nerstänkt med öl, trodde det var svett lr nåt först haha, men det var det enda dåliga som hände. Efter mkt dans så blev det till slut dags åka hemåt och vid 4 dunsade jag ner i sängen.
I går firade vi Sandra som fyllde 19 ;D Vi började med att äta på Hugo och sen blev det lite drinkar på det, redigt trevligt! :) Fick också världens bästa julklapp av Sandra haha, en "Goodie/bady bag" som hon så finurligt hade döpt det till, i den var det Redbull, Cider, Cigarettpaket, Tändstickor och Tuggummi haha ;D Hade iaf en supertrevlig kväll som avslutades med filmen Grown Ups ^^
Ja, som vanligt har jag inte bilder (och jag som skulle bli bättre på det haha) men men, I'll make it up some other time! :)

11 januari

Publicerad 2012-01-11 22:00:50 i Vardagligt

Idag har varit en bra dag, började med att jag sov bort halv dagen (inte så bra kanske), hehe och sen blev det en fika med Hanna på P2 vilket var trevligt. Efter det så blev det ett härligt pass på gymmet med Alicia, vart lite stolt över mig själv när jag sprang 1 km under 9 min, haha jag vet det är inte mkt men eftersom min kondition inte är jättebra så ;) Ska ha lite delmål som jag ska försöka att klara så kanske det blir roligare att springa också :)
Just det, mina Monki saker kom också, och allt var jättefint men jag är ändå lite osäker på den blå klänningen, den var as stor fast det är storlek S och typ lång. Så får se hur det blir med den, men bilder kommer komma.
Nej, nu ska jag göra mig iordning för natten ^^ Pöss!

Remix

Publicerad 2012-01-09 16:58:35 i Min musik

Avicii-Levels (Skrillex remix)   Så bra! Har dock en liten hat-kärlek till Skrillex kan inte riktigt bestämma mig om jag ska tycka det är dåligt eller bra ;) Men detta kan jag med säkerhet säga är bra.

6 januari

Publicerad 2012-01-06 16:01:02 i Vardagligt

Nu har ändringarna börjat lite smått här i bloggen :) Tog bort och ändrade ett par kategorier så de blir lite bättre, nu återstår bara de stora ändringarna kvar, typ design, header och sånt mojs. Nån vänlig själ där ute som kan tänka sig att hjälpa mig? x)
Hade förövrigt en mysig kväll igår då Sandra och jag körde Drive in haha, det är min sista fettomat för detta året och jag ska undvika det så mkt som möjligt :) Sen när vi var hemma satt vi i bilden ett tag och hade lite tjejsnack (sex och killar) haha och efter det gick vi in och såg på How I met your mother, med andra ord, en mkt fin torsdagskväll med min själavän ^^
Nej nu måste jag börja fixa iordning mig lite smått, mamma fyller år så vi ska fira henne. Puss!
Bjuder en bild från i somras när vi va på Sveriges sydligaste udde, där det också blåste en aning ;)

Monki order

Publicerad 2012-01-02 17:21:01 i Mode & Shopping

Här ser ni min beställning från monki :) En superfin klänning, ett linne, ett bälte, en plånbok och en tygkasse. Eftersom typ allt var på rea lr kostade under hundringen så blev det inte så fruktansvärt dyrt vilket gör att jag är supernöjd, får hoppas att allt är lika fint på :)

1 januari 2012

Publicerad 2012-01-01 13:48:52 i Vardagligt

Gott nytt år på er! :) Hoppas ni hade en härlig kväll igår och att ni firade ordentligt, jag var hemma med päronen haha, hälften av kvällen fick jag dock sitta inne på toan med Tindra eftersom hon är superrädd för raketer. Roligare kunde man väl ha men det kommer la fler nyårsaftnar (hoppas jag ;) hehe, fick även ett gulligt sms av Sanni som sa att detta skulle va mitt år i år ^^ Får hoppas att hon har rätt för det är på tiden! haha,  iaf denna dagen ska jag spendera med min älskade och saknade vanilla :) Kan det bli bättre? Don't think so
Slänger in lite bilder:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela