lostinyouth

24 mars

Publicerad 2012-03-24 13:30:07 i Vardagligt

Började denna dag med att kötta lite på gymmet ;) Sprang 2km och sen dödade jag mina armar resten av tiden + lite mage. Älskar att träna på morgonen för då har man hela dagen fri.
Får se vad denna dag kommer sluta, ska nog sätta mig på balkongen och lapa lite sol :) Älskar vädret! Annars får ni ha det super! Peace!

Btw, detta gjorde min kväll igår:

HAHAHAHAH

#vårkänslor

Publicerad 2012-03-23 18:37:57 i Vardagligt

Idag spenderades eftermiddagen med bästa Vanillabear och lite cider ;) Grymt skönt att sitta i solen och bara prata om allt möjligt som jag kan med henne haha tur att jag har dig!<3
Och snart bär det av till Åre, sååå taggad!! :D Får se om det kan toppa förra årets, vilket jag har på känn att det kan göra ;) Kommer bli helt awesome! Är hursomhaver ändå skönt att komma iväg lite :)
Nej, nu ska jag göra nåt med mitt liv. Peace!

♥♥

Publicerad 2012-03-21 16:50:54 i Vardagligt

Så himla skönt väder ute! Nu är våren på riktigt här :D Invigde även min vårjacka för första gången i år, så får hoppas att det håller i sig :) Känns extra skönt eftersom jag är ledig imorrn och på fredag, livet är allt bra ibland ^^ haha iaf, ikväll blir det Sandra time, vilket inte kan bli annat än episkt ;) Längtar också till fredag då vi ska hitta på lite bus he he he.
Hahahah ojojoj.. bjuder på denna underbara bild från en av våra (många) filmkvällar ;))

Storm!

Publicerad 2012-03-19 18:29:06 i Vardagligt

Sitter just nu inomhus och är ganska glad för det, det blåser som bara den ute! Men men, dagen spenderades iaf på Communicare, ganska segt och sen gick jag hem och här sitter jag nu :) Annars då? Sitter och längtar till imorrn då dagen ska spe deras med en saknad Sandra, har ju liksom inte sett henne på hela helgen.. lång tid! haha
Har också riktigt bestämt mig att få drömkroppen! Sen får vi  ju se hur det går men ska skriva ut peppande bilder och citat så får väl hoppas på det bästa haha ;)
Nej nu ska jag äta lite haha känns bra att skriva det precis efter men äta måste man ju göre. Pöss!

Wanties

Publicerad 2012-03-14 20:02:33 i Mode & Shopping

Har fönstershoppat lite fast på datorn hehe ;) Här kommer lite som jag kommer spana in nästa gång jag är i stan. Klicka för större bild.
Från Gina
Från Monki

Från BikBok

Kony 2012

Publicerad 2012-03-11 14:34:31 i Vardagligt


Du som inte sett detta, snälla, se på det! Tog ett tag för mig att klicka på playknappen men jag är så glad att jag tillslut gjorde det. Joseph Kony är en man som kidnappar barn, gör pojkarna till soldater och tvingar dem att döda sina föräldrar och massa andra människor och gör flickorna till sexslavar.
Make Joseph Kony famous!!

10 mars

Publicerad 2012-03-10 15:48:26 i Vardagligt

Idag har jag varit på Öppet Hus på Liljeholmens Folkhögskola, var väl helt okej. Dock så verkade de inte förberedda på någonting, vi stannade en för att han skulle berätta om skolan och han sa typ att den första terminen var tråkig men den här terminen var lite roligare..haha blir ju taggad att gå där asså :p
Annars blir det att se finalen i Mellon ikväll och svenska folket, kommer aldrig förlåta er om ni skulle få för er att rösta på Ranelid och han vinner skiten. Nej, Loreen ska vinna och så är det med det.
Här är iaf de två sakerna som kom igår i HM paketet :)
Nu känner jag dock att det får va slut på det vita, typ halva garderoben är vit hehe nu vill jag ha massa färg! :)

9 Mars

Publicerad 2012-03-09 11:32:46 i Vardagligt

Äntligen fredag! Dock har denna vecka gått superfort så jag klagar inte ;) Har inte hänt nåt speciellt värt att nämna heller haha, var på studiebesök igår med Communicare på Valla Folkhögskola, kändes som om vi var nån lågstadieklass lr nåt haha och idag var det bara Quiz och fika så slutade vid halv 11 :)
Annars är jag gaaalet shoppingsugen! Kan även tillägga att jag beställde lite från HM förra veckan som kommer idag hehe. Inte bra detta.. men nu måste jag spara till Åre, ska ju dit på läger i påsk med bästaste Vanillabear och det kommer bli - wait for it - Legendary!! :D Men efter det, då ska jag ut på en redig shoppingrunda.
Återkommer lateroo med bilder :)

5 mars

Publicerad 2012-03-05 13:20:56 i Vardagligt

Sorry för dålig uppdatering men min bror + barn har varit här så har inte haft tid :) Men nu är det nya tag, ska försöka fixa lite på bloggen och få tag på nån som kan hjälpa mig haha är helt handikappad när det gäller koder ;) Nej, har inget direkt mer att berätta, bjuder på några inspo bilder från min Tumblr.

Framtidsdrömmar

Publicerad 2012-03-01 13:19:50 i Vardagligt

Sitter här och tänker lite på framtiden, på yrken, vilka vägar man kan gå och allt möjligt. En dröm som jag faktiskt har haft ett bra tag är att få rädda misshandlade djur av olika slag. När man ser program om detta så vill man bara hoppa in i Tv:n och få hjälpa till. Självklart vet jag ju att alla djur kan man inte rädda, man kommer säkert få avliva en del och att det kommer va apjobbigt. Men det känns ändå som att de ljusa ögonblicken, man får rädda ett djur och sen placera den i ett kärleksfullt hem kommer att väga upp det.
Vi får se hur det går med detta, det är ändå en ganska stor dröm och måste komma ihåg att ingenting är omöjligt :)

1 mars

Publicerad 2012-03-01 10:34:27 i Vardagligt

Oj har inte skrivit på ett tag nu men det har inte hänt nåt spec att berätta om ;) sitter iaf just nu på communicare, roligare kunde man ju ha men slutar snart så får väl stå ut sista tiden :) nej måste väl fortsätta, ville bara säga hej, så hej! ^^ bjuder på nån random bild från min mobil. Nahe det funka tydligen inte haha aja, see ya lateeer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela