lostinyouth

I´ll be there.

Publicerad 2009-07-31 12:34:29 i Vardagligt

You and I must make a pack
We must bring salvation back
Where there is love
I'll be there
 
I'll be there

I'll reach out my hand to you
I'll have faith in all you do
Just call my name
And I'll be there, I'll be there

And, ohhhhh
I'll be there to comfort you
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll be your strength; I'll keep holdin' on

Holdin' on, holdin' on, holdin' on
Yes I will, yes I will

Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, girl it's all I'm after
Whenever you need me
I'll be there, I'll be there

I'll be there to protect you
Yeah baby
With a never-selfish love that respects you
Just call my name
And I'll be there, I'll be there

And ohhhhh...
I'll be there to comfort you
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
I'll be there with a love thats strong
I'll be your strength; I'll keep holdin' on

holdin' on, holdin' on, holdin' on, holdin on'

If you should ever find someone new
I know he'd better be good to you
'Cause if he doesn't
I'll be there
I'll be there

Don't you know baby yeah yeah
I'll be there
I'll be there
Just call my name, I'll be there

Just look over your shoulders honey, ooohhh
I'll be there
I'll be there
Whenever you need me, I'll be there, I'll be there
I'll be there, dont you know baby yeah, yeah
I'll be there

Tindra dåå...

Publicerad 2009-07-29 11:53:00 i Vardagligt

Jag var ute nyss med TIndra och så var de alldeles nyklippt gräs där vi gick haha och gissa vad hon gör!? Joo, rullar sig i de såklart haha hon var verkligen jääätte fin när vi kom in x)

Lägg märke till den oerhört fina gräsfläcken på kinden x')

Booring Sunday..

Publicerad 2009-07-27 11:50:29 i Vardagligt

Igår så vakna man vid 10 typ och gick upp då. Mamma o pappa hade bestämt sig för att åka till Lunddalen o gå en promenad med Tindrus så Alicia o jag följde också med. Jag skulle gentligen springa meen de blev inte så mkt av det ;) När vi börja gå till bilen vart jag så otroligt sugen på blåbärspaj (?) så jag bestämde mig för, hör o häpna gott folk, att göra en blåbärspaj x) Så när jag kom hem så börja jag leta recept o lite sånt. Såklart hade vi inga blåbär men jag fick ta bär från ett sånt här Smoothies paket :p Men liite blåbär fanns de i iaf ^^ Sen så hade vi inga havregryn så jag fick ta vetekli :S Ajja, resultatet av denna paj blev inte bra enligt mig.. nästa gång ska vi köpa havegryn o bara blåbär x') hähä sen resten av dagen var bara trist x')

Harry Potter ^^

Publicerad 2009-07-22 11:35:21 i Vardagligt

Igår va såg man på Harry Potter o halvblodsprinsen med Hanna o Maria :DD Tyckte filmen var mkt bra och rolig x) Mkt kärlek var de iaf haha men inte så jätte mkt om halvblodsprinsen tyvärr ;( Men helt klart godkänd ^^ Haha bakom oss satt de tjejer tror jag, de måste de ha varit och babbla typ hela tin. Och sen vare en scen som skulle va läskig o dom ba oh fyy va äckligt! Neej! o en massa medans Hanna, jag o Maria satt o garva åt den XD Tyckte de va lite kul haha.
Sen så åkte vi hem och alla lr iaf Hanna verkade fortfarande va inne i filmen för hon lekte trollkarl med ett sugrör x'D söt ^^ vi hade iaf mkt kul på vägen hem o vi flumma hela vägen hem haha.
När vi var hemma så satte jag mig o läste tidningen haha och där stod de att Blanket (Michaels son) hade frågat sin gudfar vart han pappa var och om han var på semester. Man ba naaaw ;( Tycker så synd om honom..
Sen så såg jag på nån film på trean :P Som Freddie Prince Jr. va med i x) (han som spelar Fred i Scooby Doo :P) hehe och sen gick jag o la miig^^.

Krasch-Bom-Bang!

Publicerad 2009-07-21 11:22:40 i Vardagligt

Jag har glömt att skriva en sak som hände i söndags ^^ Jo, de var så här.. jag skulle lugnt o fint kolla på Harry Potter. Efter kankse en halvtimme lr nåt så knakar de lite o hela Tvn o den saken den sitter på for ner i golvet! xD Mamma o pappa kommer inspringande o undrar vad jag håller på med haha slår vad om att de är Harry Potters fel >:o
Såhär fina blir väggen o Tvn när de åkt i golvet x)
hahaha

Och såhär ser Tvn ut när den är på ^^
De är regnbågar på sidorna :'D
Haha jaa så kan de gå ^^

Slö-dag med Uttern <3

Publicerad 2009-07-16 22:00:02 i Vardagligt

Idag lekade man då med Uttern :DDD <33 Vi möttes halvvägs för vi skulle ut med Nellie och vi gick en liten promenad ^^ Sen var vi hos henne en stund och sen fick vi skjuts upp till mig x) Vi började med att se på Kalle o Chokladfabriken haha älskar den filmen <33 Johnny Depp är såklart med 8) As söt mihihi och samtidigt så lockade Hanna mitt hår. Fint blev de ^^. Sen så såg vi på Tv typ resten av tiden ;D haha ingen orka göra nåt. Jo, sen förstås så drack vi kaffeee ;D och åt daimtårta o bullar xD Men gött vare! Och en trevlig o kul dag va de med ;)

Här kommer lite bilder :)


Hihi, sööto!! ;D <3

Pictures

Publicerad 2009-07-15 18:45:31 i Vardagligt

Här kommer då lite bilder från semestern ^^
Hoppbilder:

hehe jaa, fråga inte vad jag gör xD





Lite random bilder:


Ett får som hade rymt från sina vänner ^^
HAHA snygga klänningar va? XD

De va fina regndroppar på bilrutan
haha x'D
Nej, de får bli den sista bilden x) hehe om ni vill se resten får ni pallra er hit lr nåt :p  Bye!

Michael.J

Publicerad 2009-07-15 17:04:34 i Vardagligt

När vi var i Unnaryd såg vi på minnescermonin för Michael Jackson. Jag såklart, börja tjuta som en gris. Men jag tyckte de va en mkt fin cermoni. De va då man fatta att han verkligen va död.. Jag har tyckt Michaels låtar är bra och hans dansar sjukt snyggt men jag har lix aldrig varit ett riktigt fan. Så, varför blir jag som besatt av honom nu för?? Varför går jag runt hela tiden med hans låtar i huvet och nynnar? Måste en person dö bara för att man ska fatta hur stor han va och börja lyssna på han på heltid? :S Jag tror att lite av vändpunkten kom när jag såg en av hans konserter på Tv, jag vart typ helt trollbunden o såklaaart så kom tårarna igen >_< Jag vet jag är en känsllig person men de kan inte hjälpas. Speciellt när han sjöng I´ll be there.
I slutet av minnescermonin kom alla artister som hade sjungit och hns familj upp på scen. De sjöng då allihop We are the world och Heal the world. Mkt fint. Sen höll ena brodern ett mkt fitn tal men de som fick alla att stanna upp de va nog hans dotter Paris tal: Ända sedan jag blev född har han varit världens bästa pappa, och jag älskar honom..så mkt.
Usch de va hemskt.. men ändå så himla fint.
På fredagen efter minnescermonin köpte jag en tidning om Michael Jackson och jag lusläste precis allt som stod om honom. Bl.a en lång artikel om han liv, vilket innehöll den period han var anklagad för att ha haft sex med en pojke. Ska jag va ärlig så tror jag inte på det. Jag tror att han älskade barn väldigt mkt och ville de väl men inte på ett pedofiliskt sätt. De är bara vad jag tror om de är sant lr inte de går att diskutera.
De skrev också om hans barndom, och jag kan säga, han verkade inte ha de lätt ;/ Hans pappa misslyckades att bli en artist så därför tvingade han på de på sina barn. När de va i studion satt han med en livrem i handen. Ifall nån skulle spela lr sjunga fel. Michael fick heller aldrig gå ut till lekparken o leka med andra barn. I tonåren fick han de inte lättare. Hans pappa styrde fortfarande med järnhand men började nu även med personliga påhopp om Michaels finnar och hans näsa. Inte underligt att de låg i grunden för när han började operera näsan. För föräldrarna har ju alltid rätt.
Ju mer man läser om honom ju mer synd om honom tycker man. Jag tycker synd om denna lilla pojke som blev vuxen alldeles för tidigt, alla spekulationer o rykten som måste plågat han otroligt mkt. Så jag tror de måste varit skönt för han att få somna in och komma till ett bättre ställe. Även fast de kankse är smärtsamt för oss andra. Men, vi kan ju alltid trösta oss med att King of Pop alltid kommer leva vidare, fast hans tid som människa har gått ut. R.I.P
Oj, blev ett ganska långt inlägg ;S Men behövde skriva av mig lite så.. ajja x')

Packa,packa,packa

Publicerad 2009-07-03 16:40:35 i Vardagligt

Idag var sista dan på jobbet då ^^  Vi gjorde inte så mkt lr en del hade vattenkrig men jag hade inget ombyte så jag höll mig utanför x) Jag fick sluta vid halv 2 ;D Mkt skönt. Sen när jag kom hem så börja de åska igen haha mamma o jag satt ute o kolla på blixtrarna. Försökte då också ta kort men ja, de blev som de blev ^^ Så har man ju packat lite grann åker ju i morrn!!!! :DDD Skönt att komma iväg från hålan ett tag ;p  Jag såg en cool blixt förresten haha den gick typ som ett diagram fast vågrätt ^^ Har inte sett en sån nångång hehe mkt intressant :P

Igår framkalla jag en massa bilder från datan ;D Hehe hade hela kameran full för jag inte vågat ta bort dom om bilderna på datan skulle försvinna x') sån är jag hoho satt o rensa bort bilder hela kvällen typ. Men de blev ändå 175 bilder ;) Men de är roliga o minnesvärda bilder så =) Och dyrt va de inte heller. Mitt kosta 132kr inklusive porto o allt de där man betalar hehe om ni vill veta vart ifrån jag beställde så kommer länken här =) ---> www.fujidirekt.se  

Nej nu ska jag väl ta o packa vidare :) Ha de så bra mina kära vänner x)<3  Messa gärna ;D Bye!

Dunder o brak!

Publicerad 2009-07-01 21:11:54 i Vardagligt

Idag har jag typ inte gjort någonting. På fritiset var vi mest inne för de va så himla varmt ute så typ ingen orka göra nåt xD Men de va skönt. Sen när jag kom hem så gick vi till min faster o fika :) Höll typ på o somna mot slutet as trött är ja! ;o Sen när vi gick hem så börja de regna lite o åska som blev värre o värre hehe. Jag kom på nyss att jag hat-älskar åska x) De är mysigt ibland på sommaren men inte näre blir för mkt ;)  Jajja, hittade iaf lite colla bilder på blixtrar :)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela