lostinyouth

GAAAH!! xo

Publicerad 2009-05-31 11:07:59 i Vardagligt

Kan ni troo vad som har hänt!!? Förskyld IGEN!!!!!!! >_< Seriööööst!! Nu äre 3:dje omgången jag får!! Vad är de här för nåt!! Liksom när jag är typ frisk från förskylningen kommer EN TILL!!!! Tänker snart isolera mig o aldrig mer komma ut *muttra*  De är säkert de där himla barnen som smittar mig >.< Sköönt att de är sista veckan nästa vecka! ;o Nej, nu får den här förskylningen va den sista! Annars kommer jag lacka ur lr nåt ;S Hehe


Igår beställde jag också en jätte fin kjol från Bubbleroom ^^  Ska börja använda mer kjolar o klänningar har jag bestämt mig för x) Tråkigt att bara ha jeans hela tin ;o haha  vet faktiskt inte mer jag kan skriva ;S Så ni får en bild på min blivande kjol x) Ciao!

I min spelare just nu x)

Publicerad 2009-05-30 12:32:34 i Min musik

Här kommer lite låtar som spelas just nu :) hehe

Roots-Flo Rida
Apologize Remix-Lil Wayne
Love Lockdown-Kanye West
Amazing-Kanye West
All The Above-Maino ft. T-Pain
Blowe Ya Mind-T-Pain
Heartless-Kanye West

Fix You-Coldplay
Running Back-Jessica Mauboy ft. Flo Rida
Ghetto Gospel-Elton John ft. 2Pac
Right Round-Flo Rida ft. Kesha

<33

Marknad ^^

Publicerad 2009-05-29 22:52:02 i Vardagligt

Idag vare då Finspångamarken x) Slutade vid två (!!!!) haha och sen gick man o mötte Hanna :D<33 Sen träffa vi Nattha o dom så Nattha gick med oss :) Sen kom Sanni o gick en liten bit med oss sen stack hon iväg hähä ;) Ajja vi sprang typ fram o tillbaka xD De känns som om de inte finns nåt längre ;o Men köpte iaf en Mors dag present :p, en kyckling på pinne xD As gott faktiskt! och sura remmar ;) Men de va skooj <3 Sen kom Hanna o Maria till mig för att vi o Alicia då, skulle ha lite spa ^^ haha vi hade hårinpackning och ansiktsmask och satt o basta ^^  De får vi göre om! <333 haha nej, nu är jag trött så nu ska jag sovaa ^^ Natti natti!

Borta med vinden ^^

Publicerad 2009-05-27 17:15:04 i Vardagligt

Jahopp idag har man då varit på dagiset har la inte hänt nåt mer än att man nästan blåser bort! ;o Vet inte hur mkt sand jag har fått i mina ögon haha hatar seriöst näre blåser! Kan väl också samtidigt säga skämtet att jag har blivit blåst idag ha ha x)  Fast de är nog ingen skillnad jag är nog jämt blåst x')  Menmen sitter o längtar till fredag ^^ Helg o Finspångamarken :D mihi  nej nu har jag inge mer att säga :p bye!

Flashback..

Publicerad 2009-05-26 21:04:29 i Vardagligt

Jaoo, snart har ett helt skolår gått o man tänker lite tillbaka hur de var ibörjan. Ibörjan kan man väl säga att jag kände mig mkt ensam o utanför.. jag ville bara byta klass till mina vänner  lr bara spola tillbaks till 7,8,9 igen.. Asså visst, jag kankse inte blev utfryst på det sättet alltså typ mobbning men jag kände mig ändå ensam.. som om jag typ var osynlig men ibland vart jag lite synlig igen. Sen började lilla Jennifer i vår klass ^^ Hon gav mkt ljus i min omgivning o de blev roligare, men ibland kände jag mig ändå ensam. De hela började vända när jag börja känna Elvira lite mer som jag egentligen gjorde innan Jennifer börja hehe =) Och jag blev nästan fullt synlig igen. Men såklart de hände grejer och mkt tårar föll men de ordna nästan upp sig. Jag har fortfarande ärr kvar och de går upp igen som ett envist sår. Men jag har lappat ihop mig ganska bra men bl.a har Elvira o Jennifer har varit stor del i det <3 Idag är jag en ganska glad människa och jag är glad att jag inte är ensam längre.. lr egentligen har jag inte varit ensam på det sättet utan jag har alltid haft vänner vid min sida, men ni förstår säkert hur ja menar :p  Nej nu känner jag att de här blev ett väldigt dystert inlägg ;S Men var bara tvungen att skriva av mig hehe det har ju faktiskt blivit en heeel del skratt också ^^ Och de är väl de stunder man får minnas och spola ner skiten o gå ut i friska luften :) 

(vill också bara tillägga att jag inte anklagar nån, det kanske var mitt fel med att de blev som de blev,ville bara säga de)

Aufwiedersehen <3 (de var länge sen jag plugga tyska så de är säkert felstavat xD)

Stockholm :D

Publicerad 2009-05-26 17:00:37 i Vardagligt

Igår var man då i våran kära huvudstad Stockholm ;D Först satt man i bussen med Hanna <3 o vi prata på som vanligt ^^ Sen blev de att va på Vasa museét haha Fredrik hade kul åt när man sa Vasa på finlandssvenska XD Fast Vasa var väl ganska kul att titta på :P Men hade hellre gått på Naturhistoriska istället x') Men men, sen gick vi på stan o Fredrik o jag hittade våra kära medmänniskor bratarna ^^ haha fast vi såg inte så många =( haha fast de var rena pinan att gå där ;o Skiit varmt, människor överallt så man bara ville smälla till alla som gick ivägen xD och så as ont i fötterna ;o Men jag köpte iaf ett linne :P Tänkte, Äh kan la lika gärna köpa de så jag iaf har köpt NÅT hehe ^^ Haha man märkte att Hanna o jag var trötta när vi åkte hem, för de satt en framför oss o typ somna hela tiden xD Asså han luta huvet åt sidan o så vakna han o så gled huvet fram så de typ hängde o dingla lr vad man ska säga xD haha vi satt typ o asgarva åt de i säkert 10 minuter XD De var en mkt trevlig dag med vännerna <333  Och här kommer nåra bilder ^^










De här kortet var en pina för mig.. eftersom jag är höjdrädd, de ser inte högt ut med de var de :P Men jag klarat :D

Sötis-Hanna ^^ hahah vi gick nämligen in på en maskeradaffär där vi prova en massa grejer x)

*host* okeej.. den där får jag väl bjuda på eftersom jag la upp den andra bilden på Hanna =P hehe de här får bli den sista bilden. Ciao!

Just dance..

Publicerad 2009-05-21 18:32:56 i Vardagligt

Idag hare inte hänt ett skit ;o Gick upp vid 12(!!!)<-- anledningen till dom att jag brukar typ aldrig sova så länge ;o Jag är mer en 11 människa ^^  Men iaf sen gick ja o duscha i klubbhuset x') Eftersom de renoverar i badrummet för ni som har missat de :P Igår blev jag glad för Alicia skickade bilderna från förra sommarn :D Minnen<3 Om ni är snälla kan ni få se nåra ^^  Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva ;S Här kommer nåra av bilderna och som inte ser helt tröga ut x)

I miss my hair.. haha kul man kan ha med nagellack ^^
Okeej, den bjuder jag på ;p
Sommaaar...<3
Sommar-08 ;)
De andra bilderna får ni komma hit o se på egen risk O_o ^^


Hanna

Publicerad 2009-05-20 19:58:00 i Vardagligt

Idag har de varit en ganska Ok dag förutom att jag fick gå upp typ halv 7 bara för att de där gubbarna skulle komma vid sju *muttra*. Sen när de kom fick man höra de oerhöört vackra ljud av borrning hela förmiddan typ ;o Meen de gick sen när de gick hem så ringde Hanna<333 =) o efter hon hade ätit så kom hon hit x') Haha vi såg på The Mist en Stephen King film XD Hanna, den var ju jääätte braa!! XDXD haha o sen så drack vi kaffe (en mkt viktig tradition för oss) o såg på Top Model o Greys Anatomi ^^  Sen var den lilla uttern tvungen att gå hem :P och de är typ min dag i korthet ;)

Gina ^^

Publicerad 2009-05-20 19:52:23 i Vardagligt

Idag kom den efterlängtade tröjan som jag beställde från gina :DD Var på jakt efter en sån i Norrköping i lördags men hitta ingen :( Fin fin är den ;)

Och i morrn ska man då leka med Hanna :D:D <33 Fast de kommer också en massa gubbar som ska renovera vårt badrum ;o Och jag ska va ENSAM hemma! scaryy. Nemen de går säkert bra^^

Jag saknar mitt långa håår :( Jag vet, jag passar kanske inte så bra i långt som jag gör i kort men man kan göra mkt mer roliga frisyrer när man har låångt x) Jag vill färga om håret också, till mörkbrunt ^^ Jag har hittat typ 2 färger som jag kan tänka mig sen behöver jag experthjälp av Hanna Carlsson xD Kan nämligen inte bestämma själv ^^ haha


Okej här skulle de vara en bild på min tröja om de hade funkat att ladda upp bilder!! :@ Nån som har samma problem? ;o

Staan ^^

Publicerad 2009-05-16 17:41:51 i Mode & Shopping

Jaaa,idag har man då varit i staden x) Köpte först en tunika typ o ett par jeansleggings på Cubus :D Och ett par blåa chinos o en vit o typ korall färgad tröja ^^ (kommer bilder på det nedan ;D) Ajja, i början fick jag då typ asont i huvet ;o och ville bara åka hem, men jag köpte Bonaqua-Persika & Aloe Vera o då gick de över ^^ Kan tipsa om den för den var mkt good :) Sen sprang vi runt lite o kolla hehe och så fikade vi ofc (höjdpunkten!! xD) nemen nästan iaf ;) Och sen åkte man hem ^^ Så dagen har varit bra men det var lite tråkigt att inte Hanna kunde följa med :( <33 Här är iaf my new clothes ;)



 Alicia o jag snyggar oss i omklädningsrummet ^^  det Alicia har på sig ska föreställa en kjol x) 100% seriöst!

shuuu

Publicerad 2009-05-15 20:36:02 i Vardagligt

Jaa då ska man väl försöka skriva nåt vettigt igen :P Vilket inte kommer att gå så bra. Igår lekade jag med Hanna :D Vi drack kaffe o åt bullar o såg på Sleepy Hollow<3 Grr säger jag bara ^^ Men de var nice sen gick vi ner till kyrkan o fixa i vårat rum, börjar bli mkt fint nu ;)  Sen gick man hem o då såg man självklart på Eurovision semifinal 2 =P Jag gillar faktiskt många bidrag detta år ;o  Om de är nån själ som undrar äre Finlands,Turkiets,Norges,Estlands,Moldaviens och Azerbadjans x) Och efter det så gick jag o la mig ^^

Idag var lilla Jennifer sjuk :( Krya på dig!! Så de vart en dag med Achmed ;D För er som inte fatta så äre Elvira :p  Men iaf de var nice ;)  Ajja, orkar icke skriva mer så bye!

Wooo

Publicerad 2009-05-13 17:01:21 i Vardagligt

Igår såg jag då på Eurovision semifinal 1^^ Sverige var då med och gick vidare! ;D hoho fast om inte Sverige hade gått vidare så hade jag hejat på Finland lr Turkiets xD Jag vet inte egentligen vf jag gillar Turkiets bidrag ;o Gillar den på ett konstigt sätt, och kanske för att den sätter sig på hjärnan x') Haha men Finland är bra iaf ;) Och på lördag är det The Grand Finale ^^ Får man bara inte missa x) haha ajja snart ska man på kalas dårå ^^ Faster fyller år :)

Äre bara jag som tycker jag har en ganska tråkig blogg? ;S Ska jag lägga in mer bilder? Lr ska jag skriva om nåt annat än mitt simpla lilla liv? :P Eller ska jag bara ha den som den är?

Nej nu måste jag göra mig iordning Tjingeling!

Brumbrum ^^

Publicerad 2009-05-12 17:43:42 i Vardagligt

Jaao ska då berätta lite från söndan x) Det hände inte så fruktansvärt mkt kommer inte ihåg nånting typ ;o (tror seriöst jag börjar bli senil!) Men iaf vi spolar fram tills på eftermiddan då spela Sverige Bronsmatch i Ishockey mot USA ^^ Och att vi nu är ett brons rikare x) 4-2 blev de om de är nån som undrar xD (Ja, jag vet jag är en sportsnörd^^) Men iaf sen kolla jag lite på finalen :P Ryssland vann haha ok för att inte trötta ut er föör mkt så går jag nu över till måndan, det vill säga igår ;) Golvet blev då lagt o listerna bytta. Jag vet inte riktigt än vad jag tycker om golvet ;/ Asså jag var typ tvungen att välja ganska snabbt för jag skulle gå till skolan, så jag valde den som såg bäst ut. Och de fanns ingen snygg! ;o Så tillslut tog jag bara nån -.- Meen de är väl iaf bättre än de förra :P Och sen när man kom hem från skolan vare bara att sätta sig med läxorna >.<  Jag gillar verkligen inte den här "sluttampen" innan man slutar ;o Allt kommer typ på en gång! Usch..  och idag har man då vart med Jennifer mest ;D Hon är kul den där flickan x) haha och jag har varit konstig idag haha ska berätta några sega saker jag gjorde:
1.När vi gick till matsalen kom en fågel flygande, den var ganska högt över oss men jag ducka iaf haha
2.När jag handla en macka för 10kr i caffan lämna jag fram en tia o tänkte att jag skulle få en femma tillbaka.. hon i kassan sa : jag fick jämna pengar av dig   haha då kom jag på att mackan kosta tio xD
3.Efter gympan glömde jag mina skåpnycklar o min mobil i salen så en tjej kom in i vårat omklädningrum o fråga om nån hade glömt sin nyckel o en mobil, så jag fick ta emot mina saker i handduken haha

Och..jaaa.. de var säkert inte allt men jag känner att de här blir en mkt lång blogginlägg så jag sätter nog punkt nu. ^^

Ny musik

Publicerad 2009-05-07 18:30:36 i Vardagligt

Jag vill ha förslag på ny musiik :o Nån som har nåt bra? x) Har typ försökt hitta lite idag har bl.a lyssnat lite på Veronica Maggio, Maskinen haha gillar deras låtar faktiskt x) Och lite sånt^^ Men vill ha MER ny musik!! Jag är konstig för jag lyssnar sönder de jag tycker är bra o så tröttnar jag på det ;(  Not good at all -.- Meen som sagt kom med förslag ;D Det uppskattas :)

Usch :(

Publicerad 2009-05-07 12:24:21 i Vardagligt

´Denna dag började med att masa sig upp ur sängen typ kvart över 7 =P Sen bar de då av till dagiset :) Fast är genoom förskyld verkligen! ;o inte kul. Så jag sprang typ fram o tillbaka hela tidne o snöt mig haha meen sen så sa min handledare att det var nog bäst om jag gick hem o kryade på mig ^^ Så de gjorde jag x) Så nu sitter man här med röd näsa o rinnande ögon hehe känns typ som om mina ögon ska ploppa ut lr nåt :o haha

Ooch jag fick reda på i tisdags att NV-klassen också ska med till Stockholm!!! :D:D:D Det vill säga Hanna,Linda,Jennie o så Fredrik ;D As kul kommer de bli ^^

Och jag satt lite o räknade dagar och kom fram till att de är typ bara 18 dagar kvar till Sommarlooov!!!!! :D

Och igår haha så frågade jag mamma en grej som pappa hade sagt till mig när jag var liten xD hahah För pappa hade sagt att man kunde snyta ut hjärnan haha han tyckte väl att jag snöt mig för mkt när jag var liten x') Så det har jag typ trott från dess haha ganska osannolikt jag vet, men jag har haft de där i huvet hela tin xD O så frågade jag då mamma i går om man kunde snyta ut hjärnan och hon sa då självklart nej haha jag är väldigt lättlurad :o Och igår när jag var med Hanna kunde jag inte prata normal svenska ;S haha jag sa typ t.ex min barn (kom inte ihåg vad jag sa men de var nåt liknande) men jag skyllde på att min förskylning hade gått upp i hjärnan ^^ haha  Nej nu orkar jag inte skriva mer ;) Byee

Mkt nice dag ;D

Publicerad 2009-05-02 20:49:18 i Vardagligt

Jahaopp dagen börja med att jag fick gå upp kl 9 bara för att jag skulle lämna den där himla kakan -.- Sen åkte vi till Viberga för jag skulle handla present till Sanni ^^  Sen när jag kom hem ringde min mobil och det var då Anna som sa att de hade sålt slut på kakorna så vi slapp stå (!!!!!!!!!!!!!!!!!) :D:D as gla vart ja x) Men iaf, vid halv 3 åkte man till Sanni och Cicci ;D Och så satt vi o vänta på Hanna ;) När hon kom bar det av till Sturesjön där vi fikade (mkt) haha en massa godsaker hade de bakat 8D hihi så satt vi där ett tag o sen cykla vi hem till Sanni igen där vi satt o typ garva hela tiden o bestämde lite sommarplaner ;) Så dagen som skulle va typ skit (förutom Sannis fest) vart mkt bra ;D haha och i morrn blire att plugga barnteatern, plugga engelska prov, göra barnobservation, och städa mitt rum xD Ser jag inte fram emot kan jag ju säga meen.. det får la gå =P Nej nu ska jag iaf börja lite av de jag ska göra ;S Bye<3 

blabla

Publicerad 2009-05-01 22:40:01 i Vardagligt

Jahopp idag har man då firat lilla pappa^^ Lr han fyllde igår egentligen men de kom folk o så idag =P ooch i morrn ska man då stå o sälja kaklotter -.- Inte roligt, meen fick stå med Anna (våran lärare) för att den som jag egentligen skulle stå med var sjuk (:D) hähä nämen det blir kanske lite kul, KOM DIT VETTJA!!!! :D haha de är på B-hallen ^^

Och jag saknar min lilla älsk ;( Okej vi va i typ måndags (?) men de känns som eeeviigheeeteer ;P Och jag syftar då på lilla Hanna ;) <333 Fatta hur mkt du betyder!!!!! Dig kan man verkligen snacka med ALLT om och de skulle jag inte kunna med nån annan ;S Så du är och har varit en mkt viktig del i mitt eländiga lilla liv <333

Och jag saknar motivation -.- Kan NÅN motivera mig att börja cykla nångång på den där eländiga cyklen som jag har i mitt rum!!?? ;o Jag kan nämligen inte görat själv -.-'  Man vill ju få bort allt som man stoppat på sig nu under vintern hehe

Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Nån som vill leka med mig nångång nästa vecka?? ;D  Ajja nu vet jag iaf inte vad jag ska skriva mer + att jag är trött.. så Natti natti <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela