lostinyouth

Min lilla Achmed <3

Publicerad 2010-01-31 14:18:27 i Vardagligt

Såg de du hade skrivit om mig men kunde inte kommentera :o så skriver här istället ;)

Svar: Naa va söt du är <3 Dina händer har verkligen en ENORMT stor dragningkraft till mig haha undrar hur många som sett oss egentligen när vi har värsta cat fighten i korridorerna HAHA, vi har massa roliga minnen o många fler ska de bli hoppas jag! :D Love Ya darliing :)

Movie night

Publicerad 2010-01-31 13:45:31 i Vardagligt

Igår kväll hade Hanna, Sandra, Fredrik, Victor o jag filmkväll hos Hanna :D Sandra o jag kom dit vid sju o då va de bara att invänta de andra ^^ När alla komit så gick vi ner o gjorde te haha, sen så satt vi o prata om massa roliga saker. Sen va de då dags att sätta på den första filmen, The fourth kind, ehm ja, en typ verklighets baserad skräckis lr va man ska säga. Kan säga att jag satt mest med kudden för ansiktet x) Den va inte äcklig bara otroligt obehaglig! Så när Hanna o jag smet ner för att gå på Toa satte jag mig hos hennes försäldrar o kolla lite på deras film de såg haha. Då bestämde Hanna o jag att vi inte ville se mer, jag mådde typ illa och ja. Så vi gick upp på Hannas rum o körde PetVille! HAHA sen efter en liten stund kom även Victor o joina oss.

Fast jag tyckte den va äcklig så va jag ändå tvungen att kika ut huvet genom dörren för att se va som hände hehe, när filmen väl va slut satt alla inne på Hannas rum o hade en liten nostalgi tripp i musik :)  Sen tog vi på ännu en film som jag inte vet va den hette typ Sci-Fi film :p Den va ganska störd men ändå bättre än den förra! Sen va de då dags att ta farväl o åka hem ^^  en mkt skojig kväll iaf :D <3

Och en liten applåd till Fredrik som bara skrämde mig 2 ggr!! :o Jag är mkt imponerad!

 haha en liten bild på en typ uggla som skulle va en alien förklara Elvira för mig eftersom jag inte va sådär jätte närvarande i filmen (A) Men den satt o typ glodde på folk xD okej, nu kan jag garva åt de men de va faktiskt läskigare i filmen x)

Lite hipp o happ

Publicerad 2010-01-29 19:30:22 i Vardagligt

Jaha, då har man då iaf fått två kommentarer om va jag borde ha i bloggen x) Cissi tyckte att jag skulle ha mer bilder hehe.. jaa jag ska försöka bli bättre på de, och förbättringen kommer här nedan ;) Och de andra va från Elvira om att jag ska skriva Elvira är bäst för att.. varje dag o sen dagens outfit haha. Ja, Elvira de där med att jag ska skriva att du är bäst kan jag väl ta med ibland om du blir nöjd då haha och de där med outfits grejset får vi se hur de blir med de ^^

Idag har vi bl.a hållt på o fixa inför Öppet Hus i morrn :P Va nära att få värsta anfallet haha typ vi hade ingenstans att sätta upp lappar, och jag sprang o leta efter en himla svart tusch -.-  Plus att typ halva klassen bara satt o inte hjälpte till ett skit. Jätte kul!..  Ajja, vi fick iaf sluta 1½ timma tidigare!


Time for a change?

Publicerad 2010-01-25 17:40:57 i Vardagligt

Helgen som gick har nog varit den mest deprimerande helg som nånsin funnits, iaf för mig. Fredan var som vanligt, tror de kanske började sen på kvällen. Plus att jag drömde värsta verkliga drömmen! Och de va en sån dröm som man har med sig hela tiden, samma känsla och allt. De va de enda jag gick och tänkte på, på en HEL lördag! fatta va jobbigt >_< Så på lördan va jag helt deppig och önskade att jag bara kunde få sjunka ner i ett djupt hål. Hatar att vara här, hatar att bo här, jag vill härifrån.


Så nu har jag skrivit av mig lite. Ska försöka bli bättre på att blogga men har ingen inspiration och ingen lust alls. Tycker ni jag ska göra något annorlunda i bloggen? Typ ha dagens citat/låt/outfit? xD  Speak up!


Detta va ju trevligt.

Publicerad 2010-01-14 15:41:39 i Vardagligt

Idag fick vi då reda på va vi fick på Matte Nationella, självklart så fick jag IG (Y) Måste räkna i nån himla bok o häfte >_< Jeey....
Och sen kommer inte jag kunna gå på en där himla skolbalen i trean! För man fick visst inte gå själv-.- De är ju typ de som jag ser fram emot, o så kommer jag inte ens få gå. Annars kommer man typ bli ihopsatt med någon random o de vill inte jag! :o hrmpf..

Nej nu ska jag sluta att va negativ, lr försöka iaf.. men just nu är jag bara trött på allt, inklusive mig själv. Men jaja hoppas pulkan imorrn får mig på bättre humör! 

yeah that´s right

Publicerad 2010-01-13 11:11:46 i Vardagligt

Idag var det en myycket kort dag! Vi börja klockan 8, hade engelska o prata då bara betyg, ligger på ett starkt VG jeey xD, sen hade vi So där vi satt o fika i caffan haha. Sen va de slut! :D  Så nu har jag försökt göra nåt vettigt av den här tiden och passade på att ta egobilder men ser ut som en himla mupp på alla >_< Så nu jag skiter i det! *muttra*   Hanna vi måste ha fotodag nån dag! xD

Nu har jag inget mer att skriva.  Nån som vill gå på promenad med mig idag förresten? :D Jag är promenad sugen! xD

Ångest blandat med flashback

Publicerad 2010-01-11 21:03:30 i Vardagligt

Jahopp i morrn börjar skolan igen då >_<  Inget jag ser fram emot förutom att få träffa Jennifer o Elvira igen <3 :D  får väl ta o sammanfatta de dagarna som gått nu, vilket jag inte kommer ihåg nånting av :S haha ajja NÅT gjorde jag! Idag va jag iaf på en liten promenad med Fredrik vilket va trevligt :) skönt att komma ut lite plus att de va jätte fint väder! :D Promenader gillas! x)

Vet inte riktigt va jag ska skriva mer men nu äre bara att längta efter nästa lov som betyder Åre!! Tror de kommer bli mkt mkt kul!
Lite flashbacks från förra året ;D<3

Vårat klaustrofobiska rum 
De underbart vacka tapeterna med Sandra i mitten :D<3
de roliga guppen i Askeland där nu Hanna är i mitten x) <3 
Mina otroligt fina vurpor
Och sist men inte minst de fina utsikterna ^^ <3


Are you happy know?

Publicerad 2010-01-08 14:57:09 i Mode & Shopping

Såå Hanna här kommer det inlägg du har väntat på xD

Mina saker jag shoppade :P

Min mkt efterlängtade jacka ;D
 Underställs tröjan som jag ska ha när jag flyyger ner i backarna x)
Skjortan :P
Mina supersköna vantar :D

Så, de va nog allt ^^

Miss Brighthead

Publicerad 2010-01-06 23:21:19 i Vardagligt

Vet ni vad jag tycker!? ^^ Jag tycker att alla vi ska ha en pulkadag! xD I helgen kanske??? Och sen kanske grilla korv lr nåt o sitta vid brasa o sjunga sånger haha xD. Men va säger ni? Äre bara jag som är tagg på att åka pulka? Vill ni göra nåt annat? Jag tycker iaf att vi ska göra NÅT innan jullovet är slut!
Hör av er! Så vi kan bestämma nåt typ snart :P Om de är nu som vill villsäga.. men tycker de skulle va ett bra avslut liksom x') Teeeell meeee :D

The City

Publicerad 2010-01-05 19:48:15 i Vardagligt

Idag har man varit i "stora staden" med mamma,pappa o Alicia :) Var på jakt efter en bra vinterjacka och vi gick då in på Stadium. Prova nåra stycken men kunde som vanligt inte bestämma mig -.- Jag gilla en vit jacka som va jätte skön men den kosta 1.500 ;S Tycker de är skit dyrt men om man vill ha en bra jacka är de ju dom man ska ha.. iaf så köpte jag en annan som va rätt Okej men inte som min kära vita x) Sen behövde jag också nya bättre vantar till Åre resan och jag hitta ett par tumvantar med fingervantar i typ haha och sen ett underställ fast bara tröjan. När de va inhandlat så gick vi till en restaurang där o åt tacos :D Mkt gott. Alicia o jag gick sen till Monki för jag hade spanat in en fin skjorta, och den åkte också in i min shoppingkasse ;D Är verkligen jätte nöjd med det jag köpt! Tråkigt bara att inte Hanna kunde följa med :(<3

He´s alive!

Publicerad 2010-01-04 19:25:14 i Vardagligt

Haha idag när pappa o jag åt mat så hade vi en ganska intressant diskussion x'D Om Michael Jackson va död lr inte, jag tror han är de medan pappa inte trodde det.Haha. Ioförsig så tror jag inte pappa va så där jätte seriös eftersom han snacka om att han bodde i underjordiska gångar i Pans Labyrint på Hawaii och nåt om att Harry Potter kom o vifta med sitt trollspö! x'D HAHA tyckte de va lite kul, jag hade iaf BÄTTRE argument än han! Mohaha.

Nog om det, hmm.. vet inte riktigt va jag ska skriva, känns som om ingen bryr sig i vilket fall som helst så :p Hmm.. HM kataloger är förädiska! Man kollar i en o så ser man nåra snygga saker osm man skriver upp, men de är andra o tredje gången som man verkligen hittar allt som man missat! :o Ojojoj, kommer ruinera mami o papi ^^ I morrn ska man iaf åka o shoppa med Hanna o Alicia ska bli mkt kuul :D Har bestämt mig för att jag MÅSTE köpa en ny vinterjacka innan jag åker till Idre!! Gillar verkligen inte den jag har nu >_< Och kanske ett par termobyxor om ekonomin tillåter haha, fast har en svaag aning om att jag kommer köpa andra saker än de jag verkligen behöver men Hanna du vet va du ska göra då! Tackla mig o släpa mig därifrån ^^ haha

Jaa ni gott folk, vet inte om jag har så mkt mer att skriva om... ni får gärna höra av er lr nåt ;) Jag bits inte jag lovar! Typ om ni vill gå på promenad, åka pulka lr va som helst xD Såå nu vet ni!


Slänger in en random bild typ, måste verkligen ha en fotodag snart! x')

Se upp i backen!

Publicerad 2010-01-02 22:06:48 i Vardagligt

Igår va då Hanna, Sandra, Fredrik, Maria o jag ute och åkte pulka :D Mkt roligt var det och mina knän är helt blåslagna men de va de värt! Duktig som Maria va så gjorde hon upp en eld och de va riktigt mysigt att sitta där ^^ Maria o jag hade tillochmed en egen konser som va otrolligt vacker ;) Vi åkte också offpist haha rafflande rafflande :)

Idag har man inte gjort nåt, sett på That 70´s show typ halva dan tills de va Harry Potter o då var ju bara tvungen att kolla, you know Robert Pattinson ;) raawr säger jag bara xD Har typ endorfin kick lr va de heter just nu haha. Nej nu måste jag lugna ner mig lite. Får skriva nån annan dag :p

Btw nån som vill hitta på nåt imorrn med moi'??

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela