lostinyouth

Utspark

Publicerad 2010-05-31 22:55:47 i Vardagligt

Våran klass hade utspark idag för SPBF treorna också, glömde att säga det :) Men man fixar lekar och sen får de vinna typ medaljer ^^  Hade varit trevligare om det inte hade varit för en grej.. GISSA vad det handla om!?? Ballonger såklaaart! -.- Hatar ballonger! De ska utrotas från jordens yta! hehe, men jag är faktiskt inte den enda som hatar ballonger utan min kära Achmed är likadan som jag haha. Det fuskiga var att hon hade musik i öronen så hon hörde typ inget, men smart som jag är (A) så lånade jag Emmas IPod och drog på högsta volym och lyssnade haha, riktigt nice!
Det avslutdes tillsist med att vi sparkade treorna i rumpan ^^



Paint skills måste jag säga ;D haha

Haircut

Publicerad 2010-05-31 21:50:30 i Vardagligt

Idag så var det då den "stora" dagen :P Jag skulle klippa mig, kort. Hade sett fram emot det typ hela dan och sett framför mig en bild av hur det skulle se ut. Hanna och jag gick ner till frissan och så började arbetet. Hehe kan säga att ju längre tid som gick desto mer krasades min bild sönder som jag hade föreställt mig.. Jag var tillochmed nära till tårar ;o Men jag hann iaf ut innan det blev värre x) Seriöst jag har verkligen aldrig tjutit över att min hår har blivit misslyckat, visst besviken, men tjutit!? Var så himla besviken så det fanns inte..
När det värsta tårflödet var över stack Hanna o jag över till Sminkshopen där jag skulle köpa hårfärg, så med ett paket hårfärg rikare åkte vi hem till mig och började hårfärgningen medans vi tittade på Gran Tarino :) Ganska bra film även fast Clint Eastwood såg ut som Gollum ett par gånger xD

Nu är jag iaf rätt så nöjd med det hela, blir så mycket bättre när man får styla det själv, egentligen ville jag ha det ännu lite kortare men jag tänkt att då kommer det ännu mer fult ut så jag sa inget, hehe. Men aja det blev som sagt ganska bra i slutet iaf :P Även fast jag saknar mitt långa hår lite (A)


FÖRE:
strunta i mitt shit ugly face.

EFTER:
   
Okej inte för att ni kanske ser så mkt på den sista bilden, men, nu får det va så :P

Sthlm :D

Publicerad 2010-05-29 16:35:57 i Vardagligt

Nu är man då i härliga stockholm ;D Och jag har faktiskt sett hela tre kändisar! haha den första såg vi när vi var på T-Centralen och var i samma affär som, inte mindre än Johan Palm xD Okej, kändis o känsdis men folk vet la iaf vem han är :P Sen idag har vi sett någon Petra som jobbar på TV4 och sen Dogge Doggelito! ;) han och 3 till höll på och sjöng o grejer ^^  Saknade Hanna lite där för vi hade röjt som bare den! haha det var faktiskt riktigt bra taggmusik, man blev på danshumör :) 
Ja, har också shoppat lite, på Gina, 2 stycken linnen, ett stort med typ fåglar på som jag har spanat in tidigare och som jag ångrat att jag inte köpte och sen ett typ mintgrönt linne med prickar :) Riktigt nice sen till sommaren :D
Ni får la se bilder när jag kommit hem.

Sen på måndag ska jag klippa mig och färga utväxten. Hanna ska också följa med som mentalt stöd ;) Jag ska göra något radikalt, eller radikalt o radikalt men nåt som jag har tänkt på :) Mer säger jag inte hehe ni får vänta och se ^^  Tror det kommer bli ganska stor skillnad iaf :)

Did I make it? YEES!

Publicerad 2010-05-25 19:02:48 i Vardagligt

JEEEEY!!!!! Jag klarade av matteprovet!!!! :D:D:D haha
Jag är liite stolt över mig själv, visst det tog ett tag att klara men ändåå ;D Tyckte först inte att det gick sådär jätte bra och jag trodde nästan att jag skulle få sämre än innan när jag såg när hon rättade, men G fick jag! :D
Nu kan jag äntligen glömma bort k-värde, m-värde, koordinatsystem hit o dit, och ekvationer!
Så nu äre ju bara 2 prov kvar x) Men, de ska jag klara av också! :)

Ha ha ha..

Publicerad 2010-05-24 18:44:57 i Vardagligt

Jahopp, har inte orkat skriva nåt i helgen eftersom jag har blivit förskyld o grejs så har inte riktigt av ork att görat :P  Men men idag så fick jag då reda på matte provet som jag fick göra om, and guess what! Jag klarade det inte x) Fast fick ändå mycket bättre poäng än förra gången. Så nu ska jag göra omprov på omprovet, haha skrattretade :P

Så jaa, känner mig liite stressad att hinna färdigt just nu 3 matteprov innan vi slutar. Men jag ska seriöst klarat!! Så nu åker boxarhandskarna på and I´m gonna bitchslapp it back to Hong Kong! ;) Right Sandra? haha
Nej nu måste jag plugga lite! pusspuss ^^

Dubbel suck

Publicerad 2010-05-19 12:30:32 i Vardagligt

Jag är sur. Fråga inte hur det gick på provet idag. Kommer sitta med den där skiten i 100 år. Jag orkar inte. Jag vet att jag kan, men det blir jämt fel när det blir prov. Blöö..

OK, för att inte det här ska bli värsta negativa inlägget ska jag skriva nåt positivt också. Det är bara 17 skoldagar kvar tills vi slutar!! :D   Det är positivt på höög nivå :)  Och jag har en känsla av att det kommer hända nåt galet ikväll (A) ;)

Jag dog inte!!

Publicerad 2010-05-18 20:59:45 i Vardagligt

Nu är då konditionstestet avklarat vilket känns väldigt skönt! :D Hade förbättrat mig lite iaf, får man väl va nöjd med :p  Men jag började springa för tidigt innan mål så jag tog ut typ alla krafter, trodde jag skulle spy och var helt gråtfärdig när jag hade kommit i mål för jag hade så himla ont i benen o var så äckligt trött så det fanns inte..
Men men har varit en ganska rolig dag iaf :) Slappt som bare den ^^  Dock så har man blivit nerbrottad 2 ggr men de är sånt man får ta :p haha.

Har då också omprov i matte imorrn, får hoppas bara att hon har kommit ihåg att lämna provet hos Bosse.. hehe ajja, får la hoppas att det går bra iaf.


Tänkte lägga upp en bild, men ser helt muppad ut på alla så jag skiter i det -.-  Orkar heller inte ta nya, kankse nån dag.. i framtiden..

Ask yourself

Publicerad 2010-05-17 19:26:24 i Vardagligt

Vad vill ni se i bloggen?? Tror jag frågat det förrut men vill ha meer ideér! :)  Känns som om det inte är så jätte kul att läsa om vad jag gör hela tiden eftersom mitt liv är ganska.. händelselöst :p  Men kom igen ge mig förslag! Dock inget dagens outfit grejs för då skulle ni få se varje plagg om och om igen. Kanske musiktips?  Iaf nåt som inte är alltför svårt och som man kan skriva om några ggr i veckan. :)

Sommar :D

Publicerad 2010-05-16 13:26:08 i Vardagligt

Igår var det sommarvärme i luften! Jag o Alicia satt heela eftermiddagen lång ute på balkongen o solade och spelade kort. Underbart ;D Får väl hoppas på att jag fick liiite färg iallafall :)
Längtar så himla mycket till sommaren!! Alla galna, roliga, härliga saker vi ska göra!! Det kommer lugnt bli den bästa sommaren hittills :D
Soon..

Are we crasy? Yees!

Publicerad 2010-05-13 10:56:36 i Vardagligt

Haha igår så hade vi cellgrupp, det var mycket trevligt men spårade ut ganska mycket som vanligt xD Sandra o jag låg o garva på golvet, Alex satt o garva på en stol och undra hur Sandra hade det hemma egenligen haha, Eva o Maria följde också vårat exempel o snart låg de också på golvet o garva.  Det var iaf myycket kul ;D
Sen när klockan var kanske 10 så bestämde vi oss för att dra hemåt i ösregnet :D Sandra och jag ville göra nåt galet som slutade i 5 galna grejer haha! Det vi gjorde var att vi rullade oss i en vattenpöl vid vägkanten xD, badade i Slottsparkens fontän (kallt! haha), duschade under en ränna, hoppade i så många stora vattenpölar vi kunde hitta och sist men inte minst, det galnaste av dom alla, haha sprang i bara Bh o byxor uppför Nyhemsbron! hahahaha ingen aning om vad vi tänkte, kanske inget alls? haha men galet, kul, och blött var det ;D Lite galen måste man ju få va ibland ;)

We goes bananas!

Publicerad 2010-05-11 19:38:16 i Vardagligt

Idag på Natur och Friluftsliv skulle vi ut och laga mat, ibörjan verka det sjuuukt tråkigt men det blev tvärtom! haha kan vero på Jennifers, Jockes o mitt banankrig x) Det slutade med att jag hade håret fullt av bananmojs, Jennifer hade massa fläckar på sin tröja och Jocke hade en fin fin fläck på sin jacka efter jag "råkat" splätta bananen på han (A) haha men det var riktigt trevligt men maten var blä ;s
Sen satte vi oss på bryggan och hade det allämnt trevligt :) Jennifer o Elvira satt o skvätte vatten så tillslut hade alla flyttat till andra kanten av bryggan haha ;D <3   En liten fladdermus såg vi också! :o Trodde det var en fågelunge men icke haha Elvira o jag försökte locka den till oss men när den kom lite närmare blev vi rädda och sprang iväg haha!

Sen på idrotten skulle vi ut och springa, hatar att bara springa!! Men eftersom vi ska ha konditionstest nästa vecka så var det väl bra. Ja, har egentligen inte mycket att säga om det. Hoppas bara att jag kommer komma hela vägen fram utan att dö.. (Y)

    

Sauna

Publicerad 2010-05-08 22:57:51 i Vardagligt

Idag har Hanna och jag badat bastu på finskt vis! :D haha ne inte riktigt så men nästan ^^
Vi pratade om allt möjligt (okej det mesta handlade om killar) haha! Men så är det ;) Riktigt mysigt var det iaf :D
<33




Älskar den här låten! ;D

New Stuff

Publicerad 2010-05-08 12:10:57 i Mode & Shopping

Fick ett efterlängtat HM paket igår ^^  Jossan är lycklig :D

Örhängen

Strandväska

Munkjacka en grå och en svart.

+ en svart bikini

One in the gang

Publicerad 2010-05-03 20:05:27 i Vardagligt

Jag har sett på Avatar nu :D  Ja, det var allt jag hade att säga, så nu kan jag stolt avskaffa mig titeln som efterbliven höna av att vara den enda som inte sett den ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela