lostinyouth

Valborg!

Publicerad 2011-04-30 20:22:39 i Vardagligt

Jahopp, denna Valborg blev då inte som jag önskat. Spenderar denna dag med magont och min data.. haha (y) Alla verkar upptagna med sitt och jag vill inte direkt bjuda med mig själv hatar sånt! hehe men ja inget att göra åt det ^^ Ska väl poppa lite popcorn och titta på Scrubs och mysa med mig själv hahahha lite senare, så tills vidare, ta det lugnt,  Och Elvira hitta inte på något dumt nu va ;)

We´re just fine

Publicerad 2011-04-28 18:12:53 i Vardagligt

Okej, idag hade vi Nationella prov i Svenska B, jag troor det gick rätt så bra iaf. Konstigt nog var jag inte nervös, dock tog det typ en halvtimme för mig att välja vad jag skulle skriva om haha tillslut skrev jag om nutidens vampyrer och varför de är så fascinerande ;)
Aja, iaf så har en kandidat till studentklänning kommit och jag vet inte.. jag är osäker! haha kommer att lägga ut bilder imorrn så ni får se :)
Annars så sitter man och skriver ett fördjupningsarbete inom autism till psykologin som jag knappt börjat på hehe, men men det finns ju så mkt roligare saker än att sitta och skriva en massa skolarbeten så då är det ju klart att man gör de sakerna istället ;D Nej, ska väl skriva lite till, see you later guys!

Celebrity Match

Publicerad 2011-04-25 11:47:45 i Vardagligt

Här är några kändisar som jag tycker kan bli ett par :)
Sandra Bullock och Ryan Reynolds. Tycker hon förtjänar en bättre man än han som hon var gift med innan.
Brad Pitt och Jennifer Aniston. Jag vet, jag vet, han är redan gift men man kan väl alltid hoppas? ;)
Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Se bara på Titanic! haha
Rihanna och Usher. Ja, tänk bara hur söta deras barn kommer bli! haha
James Franco och Jag!! hahaha det skulle va nåt ;)

Wieerd

Publicerad 2011-04-23 16:57:14 i Vardagligt

Hahah måste bara berätta om den lilla konstiga händelsen jag och Tindra var med om nyss! Vi hade bara kommit en liten bit när jag ser en man som sitter och typ stretchar? och glor som bara den, när jag gick förbi började han också gå och gick ifatt. Han började sen fråga en massa frågor vart jag bodde, vad jag hette, vad jag gick för linje, om jag tyckte skolan var bra och grejer :S hahah då har han också slagit följe med oss. Efter några meter säger han att jag är vacker, frågar om jag har pojkvän och en massa då tyckte jag han blev ännu lite mer creepy så jag sa att jag svänger av här hahah trodde nästan att han skulle följa med mig hem till dörren! Vad skulle man göra då? haha men han gick tillbaka samma väg igen. Asså vad ville han egentligen?? Han sa dock att han var ny i Finspång men frågar man folk om deras privatliv då? hahah aaae, inge mer sånt här tack!

Glad Påsk

Publicerad 2011-04-22 17:44:08 i Vardagligt

Har ju glömt att säga Glad påsk, och det måste man ju göra så Glad Påsk! ;)
Just ja, har beställt en ny studentklänning, den första var inte bra, så jag håller tummarna att denna ska va the one :)

Surprise surprise

Publicerad 2011-04-21 17:43:59 i Vardagligt

Hopp, då har man lyckats bli sjuk. Åååh, orkar inte! What´s up med att bli sjuk på högtider?? haha förra gången vare ju nyår, men men får hoppas på en sjukfri midsommar ;)
Och som ni kanske ser så har jag renoverat om lite här på bloggen helt själv! *host* hehe okej, Hanna var med som smakråd x) Dock så blir inte rubriken samma som det var då :S mystiskt.. nej nu ska jag inte babbla på om massa sega saker, så ja, nu får ni tid att tycka synd om mig :) För det gör ni riight?(!!!)

Lista

Publicerad 2011-04-19 20:54:28 i Veckans lista

Haha kom på att det var ett tag sen jag skrev en måndagslista ;) dock äre ju tisdag idag så det får bli en tisdagslista, jag kör på samma tema som förra gången och gör en liten lista om saker ni kanske inte visste om mig ;)
5. Kan säga att Sandra gjorde att jag mådde så mkt bättre när jag hade en svacka förra året, hon frågade hur jag verkligen mådde och jag prata ut om allting, usch hatade verkligen mig själv då.
4. Mitt önskeresemål är USA ;D
3. Jag både längtar och olängtar till studenten haha längtar till friheten men olängtar till att bli "vuxen" och måste arbeta x)
2. När jag var lite ville jag bli lastbilschaffis haha såg så kul ut att sitta o köra så högt upp x)
1. Jag vill inte ha en tystlåten kille haha tänk hur det kommer bli eftersom jag är tystlåten ;) Nej prata ska han kunna göra!

Crazyy night!

Publicerad 2011-04-18 12:32:52 i Vardagligt

Precis som rubriken säger så var det en härligt crazy kväll/natt :) Började med att Sandra kom hit, efter ett tag bestämde vi att vi skulle åka in till Norrköping och fetta oss lite. Det blev Donkens Drive in ;) Sen ställde vi oss på parkeringen och där började det spåra ut. En hamburgare senare så var vi fortfarande i gasen så vi "drifta" runt på en nästan öde parkering :) Mkt nice! Sen bar det av hemåt där det blev mkt sjungande (skrikande) med radion på hög volym. Vi körde sen mot Viggestorp där vi gjorde det Ventura style! Alltså med huvudet utstickande ut genom fönstret ;D Vi blev sen lite nödiga så vi tänkte göra det lite festligt så vi tog våra donken muggar och satte oss i skogen hahah men oroa er inte det var bara nr.1 ;)
Vi körde sen vidare och svängde förbi Fredriks hus och hämtade upp han och började köra genom den så otroligt befolkade centrumet, pinsamt nog tutade vi på lite fel folk.. haha. Där fick vi idén att köra till kyrkogården vilket faktiskt inte var så läskigt som jag trodde, Fredrik skrämdes såklart men annars var det ofarligt :) Vi skjutsade sen hem Fredrik och vi begav oss också hemåt. Väl hemma såg vi på Tristan och Isolde och ja, fick ryck på att han (James Franco) är så het! Sen somnade vi sött efter det ^^ En hel lyckad kväll vare iaf!

Just ja..

Publicerad 2011-04-16 10:47:34 i Vardagligt

Måste ju säga att det äntligen är Påsklov!! :D Lr snart iaf hehe ska verkligen ta vara på det här lovet, leva i nuet, ta dagen som den kommer och bara lära känna mig själv hahaha yeah right ;) Ne, jag hoppas på att göra massa galet, träna, se på massa film och ha väldans kul! Det är ju ändå det sista "riktiga" lovet så ska göra det oförglömligt!!
Som en låt börjar med.."All the crazy shit I did last night, thoose will be the best memories" Soo true ;)
Bjuder på en bild från förra semestern ;) Längtar som bara den till årets!

Bastning!

Publicerad 2011-04-15 20:56:10 i Vardagligt

Nu i kväll så har man njutit av bastu med Alicia ;) Vi pratade om allt möjligt men det mest handlade såklart om killar haha (what else!?) Typ hur drömprinsen såg ut och hans personlighet ^^ Älskar seriöst att prata om sånt! Och att drömma sig bort lite :) Otroligt skönt var det och man känner sig ju så fräsch efter, sen kom man in och åt hemmagjorda hamburgare och det är ju inte heller helt fel :D
Just det, skulle va lite bra om ni kan komma med lite förslag på hiss- och diss lista alltså vad det ska heta istället för hiss och diss ;) If you want to ^^

Studentklänning?!

Publicerad 2011-04-14 21:53:35 i Mode & Shopping

Ååh, jag tror jag hittat min studentklänning!! :D Hoppas hoppas hoppas att den passar och allt nu då! Har typ letat hela kvällen efter en som jag kan tänka mig att ha, och tillslut hittade jag denna ;) Haha börjar bli lite nervös att den inte ska passa.. men får träna på som bara den nu!
Vad tycks? ;)

Spelas på repeat just nu

Publicerad 2011-04-14 19:26:34 i Min musik


                                            Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor

                                                            Så. Himla. Bra!

Movie night

Publicerad 2011-04-08 12:24:56 i Videos

I går hade Sandra och jag en liten mini filmkväll vilket var mkt mysigt :) Det tog dock ett tag att bestämma film haha men tillslut blev det Disturbia, handlar om en kille, Kyle, som får husarest. För att inte bli galen och för att ha något att göra börjar han spionera på grannarna och allt kanske inte är så fridfullt som det verkar... haha spännande spännande ;)   Sen iaf så tog vi på Titanic (ja den behöver jag inte förklara vad den handlar om) och såg typ från mitten, asså fy vad jag hat-älskar den filmen!! haha såå fin men samtidigt så äckligt sorglig! Och soundtracket.. nae börjar böla bara jag tänker på det haha.
Men bortsett från tjutandet så var det en rolig och trevlig kväll :D
Åh, finaste scenen ever!

Highway Man

Publicerad 2011-04-05 19:16:03 i Vardagligt

Oj, vad har hänt sen sist jag skrev..allt och inget skulle jag vilja säga haha ;) Har börjat tagga studentvecka så det finns inte! Om jag nu överlever tills dess eftersom vi ska till Rom med klassen, och ja, är liivrädd att störta med det där äckliga flygplanet haha ja det är väl mest det som rör sig i mitt lilla huvud just nu. Ringde också till de som jag sökt sommarjobb hos, så hoppas jag får nåt! Kommer inte överleva pank ;)
Jo just det, måste berätta om min dröm jag hade haha jag drömde att jag fick en spelning av Mando Diao!! Fick den av Fredrik till och med så nu har du mkt att leva upp till! haha nevars men helt legendariskt var det och heeta var dom ;) o nu är jag jätte sugen på att gå på nån festival x) 
Och jag är stöööört dans sugen hahah
Bjuder på en söt bild på mig o Vanilla från Åre :) Saknar't <3

Titta...

Publicerad 2011-04-01 16:28:27 i Mode & Shopping

... vad som kom nerdimpande i brevlådan, nämligen shortsen och linnet jag skrev om i ett tidigare inlägg :D
Är så nöjd och allt satt som en smäck! ;D Kommer ett till paket i början av april, mer får ni se då (:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela