lostinyouth

Lista

Publicerad 2011-02-28 17:49:43 i Veckans lista

Här kommer då måndags listan ;)
5 saker du kanske inte visste om mig. Inte i ordning (;
5. Jag älskar att bara sitta och glo haha typ efter jag ätit frukost tycker jag det är as skönt att bara sitta och titta x)
4. Jag stör mig på när folk börjar lyssna på samma musik som jag, vet inte varför men det är vissa som man inte vill ska lyssna på den musik jag lyssnar på ;) haha knas.
3. Jag tycker heller inte om att köpa samma kläder som andra, haha så om jag ser att en kompis har köpt ett klädesplagg så köper jag inte samma för att det känns som om man härmas :)
2. Om jag skulle få en utmaning att vara tyst i en hel dag så tror jag inte att det skulle va så svårt för mig, jag är en ganska tystlåten person ^^ Förutom ibland haha,
1. Jag är bäst på att skjuta upp saker! Sen sitter jag på kvällen innan och har typ ångest över att jag inte gjorde det tidigare (; haha tycker kanske att vänner är liiite mer viktigare än skolan x) (chockerande jag vet)

Åre bilder

Publicerad 2011-02-26 13:22:40 i Vardagligt

På bussen på väg till Åre :)
Sandra posar med älgen i barnbacken ^^
Jag åker på rullband i barnbacken, kände mig såå cool.
Söta Sandra i värmestugan <3
Sandra är tydligen med i skidlandslaget :o
Sista skiddagen satt vi i värmestugan hela dagen och körde bl.a kort :)
HAHAHA The Cage minen får absolut inte glömmas! ;D  På väg hem.
Tog inte så jätte mkt bilder :) Hade annat för mig a.k.a spana på de otroooooligt heta pistvakterna ;) rawr

Hemma ^^

Publicerad 2011-02-26 09:23:43 i Vardagligt

Nu är jag då hemmaaa (: Har haft en riktigt härlig vecka, där inte skidor har varit i centrum faktiskt. Så mkt roligare att träffa nytt folk och grejer ;) Om jag ska sammanfatta lite så har jag garvat så jag fått ont i magen, blivit förkyld, tagit hand om sjuklingen Sandra ;), haft/har en ledare-crush haha inte bra! (A), spenderat en hel natt i en buss :) och ja åkt skidor såklart, bilder kommer lite senare när jag är i ett mer vaket tillstånd ^

Here we come!

Publicerad 2011-02-19 07:00:00 i Vardagligt

Nu är vi på våg till Åre!! ;D Och därmed sista inlägget tills nästa lördag ^^ Men ha ett sjukt kul sportlov alla. Pöss!

********************

Publicerad 2011-02-15 20:08:24 i Vardagligt

Asså seriööst vad arg jag är nu!!! Har kämpat as länge med att ladda ner en massa låtar till datan för att jag ladda in dem i mp3n så jag har nåt att lyssna på på bussresan till lördag. Men vad tror ni sker då? JO att INGEN äcklig kontakt lr va sjutton man säger, I don't care, funkar!!!! Alla är för små!! Har värsta damp rycket nu .. ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!! :@ Sorry att ni måste stå ut med detta men måste arga av mig nånstans, annars kommer jag göra det i rummet känner jag..

Helgen

Publicerad 2011-02-14 17:25:41 i Vardagligt

Denna helg har varit riktigt bra (: I fredags stack jag till Hanna där vi kollade på gamla bilder, garva och busa. Sen i lördags åkte då jag och mamma in till stan eftersom jag skulle kolla på thermobyxor och jeans. Thermobyxor hittade jag ganska snabbt och blev nöjd. Men hitta ett par jeans som satt bra och var snygga var inte lika kul.. höll seriöst på att få ett mentalt sammanbrott därinne i provrummet. Inget satt ju smickrande, usch! Men men efter många provningar på Cubus så gick vi till HM där jag iaf hittade ett par som inte gjorde mig dubbelt så stor, det behövs icke kan jag lova :p  Men dom fick iaf följa med mig hem :) På kvällen sen kom Hanna över och tillsammans såg vi på Melodifestivalen (dåligaste jag nånsin sett!!) Inte ens det bra bidraget (Christian Walz) gick vidare.
Sen igår gick jag hem till lilla Vanilla och vi kollade på roliga klipp på Youtube hahah tills vi bestämde oss att de på Sagan om de två tornen ^^ Och diskuterade vilka ord som blivit förstörda (misstolkningar) vilket var typ hälften av vårat ordförråd ;D
Riktigt lyckad helg med andra ord!
byxorna :p

10/2

Publicerad 2011-02-10 21:11:31 i Vardagligt

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.


CV?

Publicerad 2011-02-09 18:55:20 i Vardagligt

Hmm.. om man kanske ska skriva ett cv och börja dela ut till lite ställen så man kanske kan få nåt jobb? Bara det att jag tycker det är så otrooligt svårt att skriva sånt haha. Svårt att skriva en massa positiva saker om sig själv ^^ Men men, får väl göra ett försök. Känns iaf som om man borde göra det snart ;) Kommer då först och främst satsa på olika klädställen i Norrköping och kanske nån skoaffär..vi får se, vi får se.
Nej nu måste jag kila!

8/2

Publicerad 2011-02-08 19:02:58 i Vardagligt

Då var detta andra dagen på andra veckan på praktiken. Vill att det ska va slut nu! Känns inte som om det händer nåt.. saknar faktiskt skolan lite :o haha saknar tillochmed att vara Elivras slagpåse! hahaha stört ;)
Annars så var jag och Sandra och hyrde skidor förut, ska ju till Åre på sportlovet igen. Hoppas de blir kuul (:
Nej, detta får bli ett kort inlägg ska hoppa in i morgonrocken ;D

Lägenhet?

Publicerad 2011-02-07 21:58:19 i Vardagligt

Kolla nyss på lediga lägenheter (A) haha kunde inte låta bli! Ska bli såå kul att sen skaffa eget och inreda det som man vill, ååh längtar hihi. Kollade dock inte i så många städer, typ Örebro och Göteborg och sen sökte jag på Värmland, kanske ska återvända till min andra hälft län haha är ju halv värmlänning så ^^
Men först så måste man ju ha ett jobb så klart..  Ajja, får hoppas att det löser sig och att jag kan hitta ett jobb som jag trivs med så jag kan flytta nångång! haha

En otroligt försenad lista ;)

Publicerad 2011-02-05 11:51:43 i Veckans lista

Här kommer då en måndags lista ;)
De 5 serierna jag helst slipper se
  1. The legend of the seeker - behöver jag ens säga mer? haha bara att se på reklamen är nog ;)
  2. Stargate Universe/Atlantis - Typ som Star Wars fast ändå lite sämre
  3. Cops - Är det NÅN som ser på detta?? :o Vf lägger inte 6:an bara ner skiten..
  4. Smalville - Sooo lame!!
  5. Let´s Dance - Visst kanske inte en sån serie, men är det verkligen bara jag som tröttnat på det? Tror inte det va ;) Americas Best Dancecrew - där snackar vi dans! ;D

Tröött!!

Publicerad 2011-02-04 17:32:03 i Vardagligt

Har inte uppdatarat på ett tag men har varit såå trött efter jag kommit hem från praktiken att jag inte orkat ^^ Vill inte att det ska bli måndag igen.. har iaf nu bestämt mig för att förskolelärare är inget för mig :p Varje dag önskar jag att den var den sista haha, men men den dagen kommer väl den med :)
Just ja, min HM paket har äntligen kommit! ;D Den bruna tröjan var helt fel färg för mig så den åker tillbaka, klänningen såg ut som ett tält för mig så ska nog beställa en mindre storlek och skorna behåller jag! :D Testade att gå i dom och det var faktiskt inte så svårt för att vara 12 cm, så det är bra :) Blir att ha till studenten. Får väl ta kort på dom och va lite duktig hehe, så bilder kommer inom en snar framtid!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela