lostinyouth

Stan!

Publicerad 2011-06-29 16:57:02 i Vardagligt

Idag åkte man då in till stan med Alicia och föräldrarna, lr stan och stan, Ingelsta blev det för att vi skulle inhandla min mobil :D Dock har jag inte fått den än för att de inte hade den inne, men snart så! Och jag måste byta nummer igen hahah, bara för att jag inte hade mitt dumma ID-kort med mig. Men men I let you know ;) Förutom mobilen så inhandlades ett par ljusa shorts som jag har varit efter ett bra tag (HM är svaret!) och 3 st spetstrosor x) Det var iaf en heltrevlig dag och jag är mkt nöjd :) Kommer bli massa mer shopping sen när vi drar till Skååne :D
Min nya huvudkudde ^^ Samsung Galaxy s2

Klippbok

Publicerad 2011-06-16 15:27:47 i Vardagligt

Jag kände att jag behövde en liten utrensning av alla mina Sofis Mode tidningar haha så då passar det ju fin fint med att göra en klippbok, där jag klistrar in olika tips, inspiration och massa mer :) Har suttit och klippt och klippt och klippt halva dan och jag har lite mer än hälften kvar.. haha men de tar jag en annan dag ;)
Min nuvarande hög :)
Just ja! Måste ju visa min super snygga tröja som damp ner i brevlådan igår ;D
Min alldeles egna Solsidan tröja! hahaha

Lista

Publicerad 2011-06-13 16:39:43 i Veckans lista

Ni kanske kommer ihåg listan jag gjorde med de snyggaste killarna? ;) Då var det ju dock inga svenskar med, så nu tänkte jag göra en liten lista av de snyggaste svenska killarna ^^ Den här blir inte iordning, för det orkar jag inte haha
1.  Andreas Wilson

2.  Bill Skarsgård

3.  Eric Saade, det tar emot att säga det. Men han är snygg.

4. Oskar Linnros

5.  Alexander Skarsgård, de där skarsgårdarna har verkligen vunnit i gen-lotteriet ;)

6.  Daniel Adams-Ray

7.  Björn Gustafsson

8.  Olle Hedberg

9.  Rabih Jaber

10.  Jacob Widén (sångaren i Neverstore)
Det här var faktiskt svårare än jag trodde! haha typ varje gång jag kom på nån så var han amerikansk lr nåt x) Men men, en rätt bra lista blev det iaf. Sen har vi ju alla okända killar också ;)

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!

Publicerad 2011-06-12 17:28:19 i Vardagligt

Asså, igår var typ den roligaste/sorgligaste/tröttsammaste dag ever! Har typ inga ord för att beskriva den haha, skulle lätt göra om den om jag fick chansen ;) Fy vad nervös man var när man skulle springa ut, stod och skaka där uppe på scen men kul vare. Sen blev det gratulationer och åka flak i typ en timme lr nåt. Snacka om att rösten blev paj! Haha sen gick man för sista gången med Jennifer hem från skolan barfota, mina fötter är förstörda efter att ha sprungit en hel dag i 12 centimeters klackar, men såå värt! :D
Väl hemma blev det lite mer gratulationer och mat, mat ,mat ^^  Hahahah fick världens bästa present av Vanilla! <3 Ja, efter mobilen jag ska få (!!) haha så himla kul! Tack igen baaaabe!
Efter allt främmat gått hem och efter lite sovande så var det dags att dra ut, så gick ner med Hanna och Simon till Hotellet. det var ganska dött där då haha men tillsist kom Elvira och vi satt ute och snacka ett tag tills vi gick in för att vänta på Jennifer :) sen blev dans, massa snack och sånt najs hehe vid 1 lr nåt så följde Elvira med mig hem för det var så himla tråkigt! Tack! :)<3 Skippar nog Finspång och drar nog till Norrköping om jag ska ut hädanefter ;)
Iaf, för att sammanfatta, bästa dagen!!! Ni som börjar trean nu, låter knäppt men njut av den sista skoltiden haha, för den kommer gå sjukt fort.
Här kommer liite bilder
HAHAHA presenten från Sandra, hon och jag gör The Cage minen! Epic ;D<3
Många blommor rikare ^^

3 år har fladdrat förbi

Publicerad 2011-06-10 17:34:02 i Vardagligt

Känns helt sjukt att man tar studenten imorrn!! Man kan nästan tro att 3 år inte ska gå så här snabbt, men som man säger, tiden går snabbt när man har roligt och kan ju inte säga nåt annat att det har jag haft ;D Lovar att det kommer bli tjutkalas! Iaf från min sida haha. Skulle kunna skriva en hel bok om alla roligheter och knasigheter man har upplevt med klassen ;) Men nu får vi göra den sista dagen till den mest minnesvärda!
Love yah, guys! Elvira, Jennifer 3 år har gått och vi har fortfarande inte haft den där pan pizza kvällen hahaha men ett team är vi och kommer alltid va! <33

Make me move like a freak

Publicerad 2011-06-06 17:56:06 i Vardagligt

Okej, det blev inge bad haha. Dels för att ingen av oss vill bada där det är massa folk och ingen kunde skjutsa oss dit vi ville x) Men men, vi har ju en hel sommar på oss att ta igen det :)
Här är iaf en liten bild på min nya hårfärg, det blev mörkbrunt som får pryda mitt hår denna sommar. Eftersom alla andra färgar typ blondt lr rött så färgar jag mörkt ^^ Tycker inte att det är kul att ha samma färg som alla andra, därför har jag också bestämt mig för att inte försöka färga ljust (ta inte illa upp alla ni blondies) ;) Hahaha jaa, va tvungen att ta på mig solglasögonen, såg inte klok ut annars (y) Ni ser iaf lite, det är dock lite mörkare men det kommer blekas så jag är nöjd ;D

Måndag!

Publicerad 2011-06-06 16:04:14 i Vardagligt

Sista dagen av vårat lilla lov och den firas med hårfärgning, film och snart sol och bad med Sanni ;D Kan ju inte bli bättre asså. Har iaf haft ett stört roligt lov, träffat nya människor vilket är väldans kul ^^
Bilder på allt får ni se sen när jag kommer hem från badningen ;)
Puss!

Summer time

Publicerad 2011-06-04 17:25:21 i Veckans lista

De 10 bästa sakerna med sommaren! Ej i ordning ;)
  • Jordgubbar, smultron, melon.. o.s.v. o.s.v
  • Alla goda lukter haha, från grill, från sommarregn, från huden efter man varit i solen. You name it! :)
  • Sena ljumma sommarkvällar
  • Semestrar
  • Soolen ;D
  • Att man kan bada i stort sett vilken tid som helst på dygnet utan att det blir för kallt ;)
  • Sommarplågor på radion, jag vet otroligt tjatiga men, vad vore en sommar utan som?
  • Grillning
  • En iskall fanta efter en lång dag
  • Barfotaspring
Eric Amarillos låt - Om sanningen ska fram, har blivit utsedd till sommarens radioplåga ;) Tycker om den nu men lär säkert tröttna på den haha och erkänn att han är as lik bingo remeér!!

2/6

Publicerad 2011-06-03 15:17:42 i Vardagligt

Igår var jag inne i stan på en snabb shoppingtur med Vanilla :) Vi hade inte jätte mkt tid men hann iaf införskaffa mig 2 par skor (blivande shoe-a-holic?) och hårfärg. Så ska nog färga så snart som möjligt.
Jo just det, hur stor chans är det att få 2 st frågor om man vill gå på dejt på samma dag? Hahah i Jossans värld är det typ 1 på 10000000 ;) Men hör och häpna igår hände det, ojojoj.. ser tillochmed ut som att en av dom faktiskt ska bli av nu i sommar (hjäälp!?) hahah aja får la se hur det blir x)
Har tyvärr inga bilder att lägga ut på mina fynd (vi snackar nu om skorna och det), och jag orkar inte hålla på o ta kort och grejer, laat! ^^ Men men om inte annat lär ni få se det irl :)
Nej, måste dra mig pööss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela