lostinyouth

Hej!

Publicerad 2012-08-27 22:56:02 i Vardagligt

Här kommer då mitt första inlägg från Jönköping och efter några intensiva dagar med massa information och massa nya människor så kan jag säga att jag trivs verkligen superbra här :) Klassen är hur fin och mysig som helst och jag tycker om alla så det känns skönt. Annars då? Utsikten här är helt sjuukt fin! Man ser ut från vårt rum över hela staden och Vättern, måste ta en bild och visa. Tycker det är speciellt fint på kvällen då alla lysen tänds i staden och det ser så mysigt ut ^^ Men ja, detta var en liten sammanfattning på hur det är så får återkomma senare med bilder och sånt. Hoppas alla ni där hemma (och alla ni som går i skolan) har det superbra ni med! Puss!

20 augusti

Publicerad 2012-08-20 11:39:43 i Vardagligt

Hej mina vänner! :) Detta är sista inlägget på hemmaplan för ett tag, känns wierd..haha. Imorgon bär det iaf iväg på ett helt nytt kapitel i mitt liv och jag hoppas att det blir superbra. Kan säga att jag är sjukt nervös och som vanligt när jag ska fronta en helt ny och främmande sak så förväntar jag mig det värsta. Dock brukar aldrig det stämma utan det brukar bli de som blir en av de bästa minnena, så får hoppas att så är fallet även nu! Men men, nu ska jag inte sitta och babbla på om massa mojs. Vill iallafall säga att jag kommer sakna er supermycket och jag har världens bästa vänner som man kan ha! Älskar er alla :)<3 Haha låter som om jag ska typ åka bort för alltid, men ja, på ett sätt känns det som det ;) Ni får ha det jättebra och ska såklart försöka uppdatera så ofta som möjligt i skolan. PUSS!

Shoppat

Publicerad 2012-08-16 15:29:19 i Mode & Shopping

Blev lite shopping igår hehe, nu är det dock köpstopp på ett bra tag. Måste ju ha pengar till skolan och det. Kan inte fatta att om 5 dagar så flyttar jag! Känns helt stört.. Men men, detta var vad jag fick med mig:
 
Ett täckstift och en mascara som jag hoppas är bra haha
Asså jag vet inte hur ljuset blev på den här bilden..ser helt mupp ut. Färgen på den är mycket djupare vinröd, har velat ha nåt vinrött ett tag nu så slog till på denna ;) Från Monki.

Mysigt

Publicerad 2012-08-14 22:18:26 i Mode & Shopping

Köpte denna mysiga tröjan inne på Monki  i Stockholm, and I lööve it!  Känner att eftersom sommaren inte varit på topp så längtar jag till att få glida omkring i stora, varma tröjor :)
 
Får se om jag hittar nåt mer, ska ju in till stan imorrn ;) Får hoppas på det!

@Home

Publicerad 2012-08-12 20:31:23 i Vardagligt

Nu har jag kommit hem efter några härliga dagar i den stora huvudstaden :) I torsdags blev det som sagt Grönan och det var, as usual, riktigt kul! Åkte allt från Spöktåget till Extreme till den nya banan Twister. Har verkligen en hat-kärlek till sånt där, jag tycker det är hemskt samtidigt som jag älskar hur fort det går och kittlet i magen ;)  Mest garva jag dock åt Alicia som fick typ panik i varje grej och satt och skrek: MAMMAAA, VI KOMMER DÖÖÖ, VAD GÖR VI HÄR!? Hahahahh, hon var iaf modig och åkte Uppskjutet med min bror men den var jag för feg för, ångrar mig nu dock..haha, men får hoppas det kommer fler dagar!
 
I fredags hände inte så mycket eftersom de jobbade, så vi andra åkte in till Farsta centrum och skulle shoppa lite, hittade ingenting förutom Amanda som hittade en tröja på HM som jag köpte åt henne, måste ju få skämma bort min brorsdotter lite ;) hehe.
 
I lördags blev det en heldags shopping i Stockholm, hittade iaf en tröja på Monki ;) Bilder kommer senare. Vet dock inte hur mycket i vikt jag måste gått upp den här tiden hahah, inte ok! Får komma igång med träningen en sista gång nu innan jag åker. 

Stockholm

Publicerad 2012-08-07 14:36:07 i Vardagligt

 
bild från Tumblr
Imorrn drar jag, Alicia och päronen till Stockholm för att hälsa på bror min, ska bli riktigt kul plus att på torsdagen är Gröna Lund inbokat! Vet inte hur länge jag taggat till det..haha. Hoppas också på en liten shoppingrunda, men vi får se vad det blir :) Iaf, återkommer på söndag igen med bilder och förhoppningsvis lite annat smått och gott ;) Tilldess, Peace!

4 augusti

Publicerad 2012-08-04 16:26:09 i Vardagligt

Sjuukt låg uppdatering här, ska försöka skärpa mig ;) Iallafall, denna vecka har jag haft FF och kunde inte haft det bättre. I måndags kom Fredrik och Anna hit för en liten hemmafest vilket var riktigt trevligt :) Sen i onsdags kom Sandra hit för att bo här och i torsdags åkte vi + Alicia in till Norrköping för att se på Den svenska björnstammen, kunde varit bättre om det inte var en massa fulla fjortisar som stod och förstörde typ hela upplevelsen...och vet inte hur många armbågar jag gav den som stod och hoppade in i mig hela tiden hahah men annars så var det helt okej! Nu har Sandra åkt hem till sig och jag tog mig an det Mount Everest liknande diskberget som väntade på mig, gick ändå ganska snabbt och när jag ändå var igång så dammsög jag hela huset och vattnade blommor, så nu har jag hela kvällen att inte göra någonting på vilket känns ganska skönt ^^
Nej, nu ska jag sluta babbla. Här kommer några bilder från i torsdags :) Nehe? Går tydligen inte att ladda upp bilder? Aja, får återkomma lateroo.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela