lostinyouth

Sista december ll

Publicerad 2012-12-31 13:04:35 i Vardagligt

Här kommer fortsättningen! 
 
Juli - Bodde hos Sandra när hon hade ff, hade sjukt många filmkvällar, började bli supernervös inför skolstarten!
 
Augusti - Nu var det min tur att ha ff och en liten hemmafest lyckades jag iallafall bocka av haha, var på Den svenska björnstammen i Norrköping vilket var helt awesome!, åkte till Stockholm och gick bl.a på Gröna Lund, fyllde 20 och inledde samma dag med att åka till skolan.
 
September -  Första hela månaden på SVF och jag kunde inte trivts bättre, Åkte hem för att fira Alicia utan att hon visste nåt och skaffade Instagram.
 
Oktober - Hösten började komma på riktigt och inleddes med många Te kvällar, såg Kenny Starfighter och höll på att garva ihjäl, några i klassen hittade min Akilleshäl och var inte sena att utnyttja det - att kittlas och skrämmas och ibland båda samtidigt..
 
November - Jobbigaste månaden! Smekmånaden mellan alla i klassen var över och man märkte att alla började bli ganska trötta på varandra, Trostvivel började komma smygande och jag började ifrågasätta allt som hade med Gud att göra, men gick på fina promenader och överraskade mig själv med att gå på Breaking Dawn pt. 2.
 
December - Myste in Första Advent med att äntligen få spela julmusik!, Var på The hobbit två gånger vilket jag inte ångrar ett dugg ;D, var på konsert med Samuel Ljungblahd och Ole Börud vilket även vår Gospelkör var med och sjöng i, taggade julen sjukt mycket, spelade Amnesia och Slenderman med grabbarna Grus, gick Lucia och hade det allmänt bra! :)
 
Så, detta var min lilla årsresumé! Har ändå hänt ganska mycket och jag är spänd på att börja och fylla på ett helt nytt år med nya händelser och massor utav skratt :D GOTT NYTT ÅR på er!!
 
 

Sista december

Publicerad 2012-12-31 12:37:13 i Vardagligt

Hur har ett år kunnat gå såhär snabbt!? Helt sjukt ju. Ska ta och göra en liten årsresumé, men får nog fuska lite och kolla tillbaka i bloggen hehe kommer ju knappt ihåg någonting ;)
 
Januari - Började på Communicare eftersom jag var arbetslös..roligare kunde man ju haft om man säger så! och började kötta på gymmet.
 
Februari - Såg Horrible Bosses för första gången och mitt liv har aldrig varit detsamma haha ;) Nejmen,se den! Helt fantastiskt rolig., började ge Monki halva deras budget ;).
 
Mars - Massa Sandra-mys, Började fundera på vad jag skulle göra till hösten - bibelskola var en tanke och det blev en tripp till ett öppet hus i Liljeholmens folkhögskola vilket inte riktigt visade sig va grejen.
 
April - Åkte på ett helt sjukt bra Åre läger! Samt såg Jon Olssons perfektion till rumpa, Var helt bestämd på att flytta till Göteborg och gå bibelskola där.
 
Maj - Började lossna med jobb och vikariejobben började äntligen rulla in!, Jennifer, Elvira och jag hade finally vår Pan Pizza kväll som vi hade pratat om i typ 3 år..haha, och såklart iochmed jobb på förskolor kom även förkylningarna med dem!, OCH det bästa av allt- Sverige vann Eurovision vilket resulterade i mycket glädjedans och en blå tå..
 
Juni - Jag kom in på SVF! Om jag bara visste hur fantastiskt det skulle bli!, Var på Allsång på Slottet där bl.a Markoolio, Thorsten Flinck och David Lindgren uppträdde haha, Blev äntligen fri från Communicare, Blev fotograferad av Maria - stort genombrott för mig!, Var även hos frisören och färgade håret blont eller ja, eftersom hon var dum i huvudet och gjorde mitt hår svart med tre feta blonda slingor på ena sidan..
 
För att detta inte ska bli ett superlångt inlägg, återkommer jag med resten av halvåret i ett nytt inlägg :)
 

17 december

Publicerad 2012-12-17 16:56:03 i Vardagligt

Ojoj, vart tar tiden vägen egentligen?! Känns som att det var bara nyss man kom hit, pirret i magen, känslan när mamma och pappa åkte iväg haha, den jobbigt hårda sängen (som jag nu tycker är riktigt skön ;). Känns som att jag hunnit med så mycket men ändå så lite. Och om 4 dagar är denna termin slut. Sorgligt, men ändå skönt att få ett litet break från allt jobbigt ett tag. Denna termin är by far den bästa jag någonsin haft i mitt liv! Så mycket underbara människor som jag bara blir tårögd av när jag tänker på hur mycket jag tycker om alla.
Om jag ska sammanfatta lite av vad jag gjort på sistone: jag har ätit världens godaste kladdkaka, taggat julen så sjukt mycket, handlat julklappar, varit i Nässjö och lyssnat på gospel, varit med och sjungit med Samuel Ljungblahd och Ole Börud i deras konsert (Aaaah helt awesome var det!!), varit på midnattspremiären av The Hobbit på en tisdag (kom hem vid 4, om jag försov mig? neejnej..), spelat både Slenderman OCH Amnesia (utan att dö! Applåder? ;), Kollat på The Hobbit igen i 3D, skrattat, bakat pepparkakor, julpyntat och ja bara haft det riktigt riktigt gött! Så, nu på jullovet vill jag träffa er alla! För ni är saknade ska ni veta, hur bra jag än har det här. <3 Puss på er alla så syns vi snart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela