lostinyouth

Ingen självdisciplin här inte!

Publicerad 2012-11-17 17:48:11 i Vardagligt

Ojoj, har tydligen blivit lite sugen igen på att börja blogga!? Iallafall att få skriva av sig när det behövs, och sen så tror jag att "make overn" på designen hjälpte lite också, var så innerligt trött på den förra dels för att jag inte ens ser ut så som jag gjorde på headern och dels för att bilderna fick inte ens plats när man publicerade ett blogginlägg. En välbehövlig förändring även fast denna kanske är lite småtråkig. Men men! Var ju som sagt på Breaking Dawn pt. 2 igår och OJ vad jag blev positivt överraskad! :o Äntligen gjorde dom en film som var värdig efter böckerna hahah. Gillar speciellt chocken som kom mot slutet, total mind-fuck! Ojoj, höll på att bryta ihop haha. Är faktiskt sugen på att se den igen.. detta trodde jag aldrig skulle komma ut från min mun!  
Och just ja, angående rubriken så har jag bestämt med mig själv att inte lyssna på jullåtar tills första december och sen kötta gärnet tills julafton..igår satt jag vid Spotify när en reklam kom på och berättade för mig att det fanns en Julspellista med massa låtar på. Såklart verkade ju detta som den bästa idéen någonsin och jag tryckte på den och sen var det kört så att säga..Kul! Haha, nu ska jag dock inte lyssna på nåt mer även fast det just nu kliaaar i fingrarna att sätta på en mysig jullåt. Får ju inte använda upp all julstämning när det inte är såå lång tid kvar ändå, 38 dagar närmare bestämt till julafton, har absoluuut ingen nedräknare på mobilen, nej nej... Nu måste jag gå och laga mat. Ha det bäst!
Alltså den där ungen..hon har verkligen fått full pott på gen-lotteriet! Nej nej, inte alls avundsjuk på en 11-åring..
 
 

16 november

Publicerad 2012-11-16 19:46:45 i Vardagligt

Hej på er alla där ute! :) Jag ligger just nu och försöker få bort min underbara matkoma, går inge vidare.. ikväll händer det dock en sak som är värd att nämnas. Jag, Josefin Pettersson, ska gå på Breaking Dawn pt.2 på Bio. What did you know, miracles can happen! Och har hört från pålitliga källor att Jacob tar av sig både tröja och byxor och DET mina vänner kan ju inte bli fel. Ska gå med några från klassen plus några från andra klasser :) Den börjar 20 över 11 så får se hur lång tid det tar innan jag däckar..haha usch vad gammal jag låter nu!
 
Men men, funderar lite på att åka hem nångång, egentligen hade jag inte tänkt åka hem förrän jullovet börjar eftersom mamma och pappa kommer ner hit en sväng och ska lyssna på när min gospelkör gosplar loss med Samuel Ljungblad men just nu är jag lite överallt. Jag vet inte vart jag har varken min tro eller mig själv. Känner mig, avtrubbad typ, så hade varit riktigt skönt att få åka hem en helg och komma ut ur "folkis-bubblan". Tänkte ge mig av nästa helg men då ska de tydligen till Stockholm över dagen så vet inte om det är så värt? Och helgen efter det jobbar dom och sen är det jullov. Känns rätt onödigt men en hemma-helg hade inte satt fel..annars får jag helt enkelt stå ut! Aja, nu ska jag inte dra ner hela inlägget, var bara tvungen att skriva av mig lite. 
 
Bjuder på en bild som jag tog när jag och två fina människor gick runt Munksjön igår på två timmar :) Så skönt!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela