lostinyouth

Instagram!

Publicerad 2012-09-16 13:16:45 i Vardagligt

Jag känner att inom den senaste framtiden kommer jag inte ha så mycket tid till bloggen, så om ni vill veta vad som pågår i mitt liv just nu så rekommenderar jag er att följa mig på Instagram, heter Jouscous där :) Annars får ni ha det superbra, vart ni än är i landet. Puss! 

Zombie

Publicerad 2012-09-11 22:28:06 i Vardagligt

Hej på er finisar! :) Sitter just nu nyduschad, lyssnar på fantastiska soundtracket i Sagan om ringen och myser. Vet inte riktigt vart jag ska fortsätta sen sist jag skrev men kan berätta att i vi igår åkte till en lägergård för att umgås, lära känna varandra ännu mer och berätta våra livshistorier för varandra. Det kan jag säga var en av de jobbigaste sakerna jag gjort, började böla innan jag ens hann säga nåt ;) men ja, det gick bra tillslut även om det var sjukt jobbigt att överhuvudtaget få fram nåt. Iaf, vi sov över där en natt och det var väldigt mysigt! Så nu som rubriken antyder så känner jag mig som en zombie, dock går jag in i den rollen typ varje dag haha. Man har för roligt för att gå och lägga sig helt enkelt, men ikväll ska jag va extra duktig och lägga mig ganska snart :)
 
Just ja, bilder ska jag försöka bli bättre på att lägga in (och framförallt ta) hehe men ni får ha lite tålamod.
 
Och, Cissi: Jag går en Bibellinje på folkhögskola, vet inte riktigt hur jag ska förklara haha, men typ, vi får mer förståelse för t ex bibeln eftersom det kan stå ganska lustiga saker i den, vi har också andra ämnen som Själavård o.s.v. Det bra med det är att det inte bara är kristna som går utan de som är nyfikna också och vill lära sig mer. Vet inte riktigt om detta blev ett bra svar haha men du får fråga igen om jag är otydlig nånstans ;)

1 September

Publicerad 2012-09-01 13:37:14 i Vardagligt

Hej hopp! Denna helg är jag hemma i lilla Finspång för att vila upp mig lite haha nevars men lite skönt att vara "hem-hemma" ;) Räknar ju Jönköping som hem nu, känns lite konstigt faktiskt men riktigt riktigt bra! Nej, snart ska jag äntligen få träffa min bästa, känns som om vi inte setts på flera månader typ haha. Så det ska bli mycket skoj. Annars har det inte hänt så mycket mer, trivs super, har världens bästa klass och är så glad att jag valde just SVF :) Hoppas alla ni där ute också har det super och att ni passar på att mysa ner er ordentligt nu när mysets tid är inne - hösten ;) 
Nej, nu ska jag äta lite mat och ha de gött. PUSS!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela