lostinyouth

On my way..

Publicerad 2010-07-23 17:24:40 i Vardagligt

.. To Halland!   okej, inte än men imorrn ^^  Kommer vara borta i 1 och en halv vecka och det ska bli så otroligt skönt :)  Hör gärna av er!  Nej, nu måste jag nog fortsätta packa, see ya! <3

Things that happens

Publicerad 2010-07-22 12:10:11 i Vardagligt

Oj länge sen jag uppdatera men har som vanligt inte haft lust lr ork att skriva nåt :p Men kan skriva lite om vad som hänt.
-Jag har badat med Matilda, trevligt värre ^^
-Har fått ett stoort HM paket som jag också som vanligt inte orkat fota, började lite med tröttnade snabbt ;)
-Sovit över hos Sandra eftersom hon är ensam hemma. Woho! ^^ Våran kväll innehöll att göra superfina partyhattar haha, dansa, bada, skratt, flumm och film ;D Vi var i gång tills 6 på morgonen då vi slockna ^^
-Varit med Hanna :D vi kollade på foton, såg på en bra film (The book of Eli), skrattade as usual, delade på en GOD kebab utan hårstrån och makaroner och slafs! och ja pratade om allt möjligt ^^

Ja de var väl det intressantaste som har hänt ;)  På lördag åker vi äntligen på semester! Ska bli så sjuukt skönt att komma bort från Finspång så det finns inte ;D  Kommer väl uppdatera inom kort igen, tills dess.... 

Movie night!

Publicerad 2010-07-14 12:46:25 i Vardagligt

Igår så hade Sandra, Fredrik o jag filmkväll ^^  Vi möttes vid 6 och gick sen ner till kyrkan, där vi då skulle va. Lite handlande gjorde vi också. Sen gjorde vi oss hemmastadda och tog på den första filmen Skönheten och Odjuret x) Efter filmen bestämde vi oss för att göra lite tacos and so we did! Bara det att Sandra o jag höll på o dö av hjärtattacker -.-  Ja, ni kan nog gissa själva vem som smög runt och skrämde oss..

När maten väl var färdig satte vi på Världarnas Krig, och sen The Eye. Eter den sistnämda filmen gick Fredrik hem och lämnade Sandra och mig åt vårat öde. Hehe, vi satte då på en fjärde film Tristan och Isolde. Ojojoj, de var nästan så att vi fick hjärtattacker där också xD haha, när filmen var slut vid 5 så tyckte Sandra och jag att vi skulle åka till Bönnern och sitta på en brygga och kolla på soluppgången. Men vi orkade bara ta oss till stranden ;) Vi gick iaf ner och kände på vattnet och det var jätte skönt, så vi hoppade i :) Simmade runt där ett tag och hade det mkt trevligt.

När vi kom tillbaka tänkte vi kolla på soluppgången där eftersom solen inte hade gått upp när vi var o badade. Så där satt vi på marken med en filt och kollade på en sol, som aldrig kom upp x) haha, Sandra fick sen en snilleblixt och vi gick upp på taket och tittade. Mkt mysigt var det, men ingen sol fick vi se haha. 
vi gick tillslut ner och tog på den sista filmen, Signs. Efter den så var klockan 7 och vi kände oss väldigt stolta över att ha slagit våra gamla vara uppe rekord ;) Så vi försökte sova lite, vilket inte var helt lätt! Efter ett tag gick det men man vakna med jämna mellanrum. När klockan var kvart i 11 så gick vi upp och började städa :)  Och sen åkte vi hem. Haha, det var iaf en riktigt rolig kväll/natt/morgon ;) Måste göras om! :D

Shopping!

Publicerad 2010-07-06 17:11:16 i Mode & Shopping

Idag var då Hanna o jag i den stora staden och shoppade ;) Riktigt trevligt och roligt hade vi. Skönt när det inte är så mkt folk! Och jag hittade iaf 2 saker ^^ (bilder kommer nedan) Är otrooligt nöjd :D  Längtar ihjäl mig tills jag får lönen! Kommer bli ganska farligt då känner jag haha.
Den första saken hittade jag på Gina, en collagetröja som jag velat ha jätte länge, trodde nästan de skulle va slut nu. Men icke ^^  Provade först en grön, men var ändå lite osäker på om jag skulle köpa den. Så bestämde mig att jag skulle prova en annan färg, röd. Och den passa perfekt :D 
Sen gick vi vidare till skopunkten för vi skulle prova klackskor xD och prova gjorde vi! Men hitta ingen som riktigt föll mig i smaken. Hittade då ett par fina sandaler som jag ville ha, provade också ett par röda converse som jag fastnade för. Men när jag såg priset på sandalerna så skulle det bli nästan 400 kr, fast det var erbjudande. Känns onödigt att betala så mkt. Så det blev sandalerna som fick följa mig hem ^^  Hehe och hela den här processen tog typ.. 1 timme kanske haha! Inte bra att det finns så mkt som man vill ha så Jossan får beslutsångest.
Efter lite mer springande i affärer så köpte vi glass :D Mkt gott! Sen åkte vi hem :)

Bilderna:
Collegetröja 249:-

Sandaler 299:-

Picknick,118 800 och foton

Publicerad 2010-07-05 22:47:27 i Vardagligt

Idag har jag varit på picknick med Hanna o Fredrik :) Väldans trevligt var det. Fast det fanns tistlar där som bara ville skada mig :( Hehe, efter att vi suttit där ett par timmar bestämde vi oss att gå hemmåt. Fredrik följde dock inte med så Hanna o jag traska ensamma hem till henne ^^  Där lagade vi lite mat och såg på Tv, då jag plötsligt fick idén att jag ville smsa 118 800 xD Jag frågade dom vad min bästa vän heter och de svarade såhär:

-Om du inte vet vem som är din bästa vän, då har du nog ingen bästa vän. Om man har en bästa vän brukar man veta om det själv. Så du får helt enkelt ge dig ut på jakt efter en bästa vän, för det är ju rätt så roligt att ha en bästa vän. Så man har någon att dela alla dom där stunderna med. Lycka till med letandet efter den där perfekta vännen. Mvh 118 800

Dåligaste svaret lr vad? xD  Sen ville jag fråga nåt mer och jag frågade då hur snygg jag var på en skala från ett till tio och de svarade såhär:

-Du är en ganska grumlig 7:a. Du hade lätt kunnat vara en 9:a om du bara noppade dina ögonbryn lite då och då. Om du borstade tänderna och duschade mer än en gång i veckan så hade din snygghet ökat markant. Mvh 118 800.

HAHA! Jaa, jag får helt enkelt följa deras råd och duscha o borsta tänderna oftare asså! ;) haha

Sen hamnade vi framför datorn där vi kollade på en massa gamla bilder, usch säger jag bara! haha men det var riktigt roligt ^^

Och imorrn ska jag ÄNTLIGEN shoppa!!! Har inte shoppat ordentligt sen typ April! ;o Abstinens.. hehe självklart så hänger Uttern också på ;) Skriver mer imorrn!

Bloggtorka var det här!

Publicerad 2010-07-02 21:23:30 i Vardagligt

Har nu haft lite bloggtorka, men har varit så fint väder plus att jag har varit så trött efter jobbet att jag inte har orkat/haft lust att skriva nåt :P Men tror inte ni har gått under för det. Jag orkar inte sammanfatta allt som jag har gjort men har solat, bränt mig, badat och jobbat.  Idag var det då sista dagen på jobbet och det var faktiskt ganska sorgligt ;/ Fast man under dagarna typ räknade timmarna tills man skulle få gå hem så trivdes man ändå där. Jag fick också 2 paket av fröknarna! Ett collage där de var småbilder på mig o barnen, ett litet häfte av bilder som barnen ritat och en Twisterpåse :D haha. Mkt snällt.
Sen när jag slutat så smsa Fredrik o sa att han ville åka båt ^^ Och jag snacka ihop mig med Hanna och iväg for vi. Det var en mkt mysig bårfärd som innehöll jordgubbar, skratt och ja, vatten :) Badade gjorde vi också, vilket var väldans trevligt. (:

Imorrn hoppas jag på en heldag på stranden! :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela