lostinyouth

Skor

Publicerad 2011-08-25 17:29:37 i Mode & Shopping

Igår följde jag med in till stan med Fredrik :) Hittade mina älskade skor, var dock tveksam ibörjan men jag köpte dom ändå och jag ångrar absolut inte det ;)
Det var det enda som fick följa med mig hem (chockerande haha) men jag är nöjd. Var iaf en trevlig dag i den stora staden :)
Asså bilden gör dem inte rättvisa haha, de är iaf från Din Sko :)

Sammanfattning av sommaren 2011

Publicerad 2011-08-23 19:43:38 i Veckans lista

Del 1
Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? - Det har jag nog ;)
Vilka länder besökte du? - Inga :(
Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? - Hehehe
Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? - Oj, håller inte direkt reda på datum haha
Största misstaget? - Hmm..don't know
Har du varit sjuk eller skadat dig? - Noope
Bästa köpet? - Min uggle-tröja!
Sommarens väder? - Sämst i början men det blev bättre :)
Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Mycket ;)
Sommarens låt? - Svårt, men säger Danza Kudoro
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? - Tror nog jag var gladare ;)

Del 2
Vad önskar du att du gjort mer? - Mkt ;)
Vad önskar du att du gjort mindre? -  Nada!
Hur tillbringade du midsommarafton? -  No ideeea haha
Sommarens favoritprogram på tv? - Hmm, säger That 70's show haha gick på min Tv iaf ^^
Böcker du läst den här sommaren? - Twilight-böckerna ;)
Största musikaliska upptäckten denna sommar? - Agnes Obel

Något du önskade och fick? - Ny mobil :)
Något du önskade dig men inte fick? - Kan man la säga ;)
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet/semestern? - Kära nån..typ slappade? haha

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? - Mindre mygg, mer utekvällar :)
Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2011? - Min egen höhö
Sommarens hetaste? - Skånekillarna! hahah

20/8-2011

Publicerad 2011-08-20 16:59:39 i Vardagligt

Idag har jag varit otroligt duktig! haha rensade ut kläder både från byrån och från garderoben och ooj vad mkt skit jag hade! Känns som att jag knappt har några kläder kvar ;) Men det behövdes. Jag har en rätt så stor hög så om det är nån som vill komma förbi och rota lite så går det finfint :)Man vet inte hur mkt kläder man har förens man lägger alltihop i en hög..haha

Annars så fyller jag år imorrn, 19, känns lite läskigt haha, but to be honest så längtar jag lite. Typ som när man var liten och man kunde bara inte vänta tills dagen efter!! Lite så känns det ^^ haha har än så länge inte haft nån större ålderskris, det kommer väl i nästa tal..hehe
Och imorrn flyttar Sanni, usch vad jag kommer sakna henne! Vem ska jag nu sitta med inne på P2 och dricka latte med och prata om skojiga saker (killar) med? haha Men hoppas du får det super bra därborta i Värmland! :)

Tisdag

Publicerad 2011-08-16 12:31:39 i Vardagligt

God förmiddag folket! :) Ska snart gå till Arbetsförmedlingen och skriva in mig, roligare kunde man ju ha men sånt som måste göras.
Känner att jag borde göra om lite här på bloggen, ny design och så men eftersom jag fattar nada så lär det nog ta ett tag..haha men får ge mig på ett försök ;)
Ja, ville bara göra en liten uppdatering, kommer säkert nåt mer inlägg under dagens gång.
Peace Out!

Fredag

Publicerad 2011-08-12 12:35:38 i Vardagligt

Sitter just nu nyduschad och frääsch ;) Blev extra glad när Danza Kudoro spelades på Mtv hihi typ sommaren all over. Love it! ^^
Nej, nu ska jag väl fixa mig lite får se om det kommer upp nåt mer inlägg senare, det märks :)
Peace Ouut!
Bjuder på en jättefin bild från semestern haha :)

Cut cut

Publicerad 2011-08-10 11:20:13 i Vardagligt

Haha gjorde den mest spontana grej igår, klippte av mig typ halv håret ;D Haha så typiskt mig att när jag väl har långt hår som jag vill så klipper jag av skiten! Men, äsch det var ändå slitet och dant ^^.  Ville ha lite page (ingen aning om hur det stavas) aktigt, så det blev la helt okej x) Blev nöjdare än jag blir hos frisören liksom haha. Men, en sak jag lärt mig att inte ta hår så seriöst, det kommer växa ut igen, mitt växer som ogräs så det kommer inte bli nåt problem :)
Och ja, spontant är så mkt roligare än när man går och planerar saker, mer spontanitet till folket! ;D
Här kommer iaf några bilder på hur det blev
Haha, tog kort med camen så därför kvalitén inte är super ;) Ser också att man kanske borde jämna till det lite x)
Och nej, jag ska icke färga blondt haha! Brunett är jag och kommer alltid va ;D Tror också vi har liite roligare också hahahha ;)

Söndag

Publicerad 2011-08-07 19:55:28 i Vardagligt

Sämsta väder idag! Usch, tyvärr så påverkas humöret också så det har varit precis lika tråkigt som vädret utanför. Men imorrn blir det vanilla-time set blir säkert skojigt som vanligt :) sen nångång i veckan blir det att färga håret! exciting ;D om jag nu hittar en fin färg jag vill ha hehe ni kommer få bilder och uppdatering när den dagen är här ^^ nej nu har jag inget mer att berätta. Puss!

6/8

Publicerad 2011-08-06 18:42:59 i Vardagligt

Idag har jag inte gjorde ett endaste dugg haha dock skönt med sånna dagar också ^^  Just nu visas Tristan och Isolde och jag dregglar värre än en bulldog haha! Förstår inte hur man kan vara så himla snygg!! (James Franco)
Igår kväll var man iaf hos Hanna och firade henne, vi grillade och snackade lite. Dock vare nära att man inte fick i sig maten tack vare en som börjar på F och slutar på redrik x) Efter några timmar så gick vi in och såg på film, ja, filmen var bra men det var nära att maten skulle komma upp igen haha. Det var iaf en typ självbiografi, dock kommer jag inte ihåg vad den heter hehe.
Nej, nu ska jag göra nåt med mitt liv ;)
Peeace Oooooouut!

Torsdag

Publicerad 2011-08-04 19:57:38 i Vardagligt

Idag har det varit en bra dag :) Började med att sola lite på balkongen och sen på eftermiddagen träffade jag Fredrik som jag inte sett sen typ i början av sommarn så det var trevligt ^^ Vi satte oss i Slottsparken, (med Kanadagösarna) Hahahhaha och pratade om lite allt möjligt :)
Efter ett tag var det dags att gå hem och Fredrik åkte hem. Just det måste få med hans oerhört visa visdomsord ;) "Tänk vad fint Finspång kunde varit om det inte varit så fult"
Haha, dagen visdomsord gott folk! ;D

Sunny days..

Publicerad 2011-08-03 15:59:34 i Vardagligt

Idag har man spenderat större delen av dagen vid sjön med Vanilla :D Från 11 till typ halv 3. Så skönt! Vi låg där och pratade om allt möjligt, om saker som hänt och saker som ska hända. Dock kan man aldrig lära sig att ta på sig solkräm så nu är min rygg häärligt röd haha, aja det gör inte ont än iaf ;) Så det vare värt!!
Ja, en väldigt bra dag helt enkelt :)
HAHAHA, från när Sandra hade FF, vi tejpade upp ansiktena och så här snygg blev Sandra ;D
Och Hanna, förra inlägget handlade om måndagen, du var med på lördan :P

It´s Tshirt time

Publicerad 2011-08-02 13:19:05 i Vardagligt

Igår spenderades kvällen med Sanni :D Hon kom hit på kvällen och vi bestämde oss för att ta en promenad, vilket blev runt Östermalm och tillbaka, duktiga var vi :) På vägen snackade vi om killar (ofc), jobb och Ullrar hahaha. Hälsade också på elvira vilket var mkt trevligt ;) När vi var hemma igen slog vi oss ner vid TVn där det visades Smekmånaden men eftersom det sklle bli nyheter och vi inte ville se det så satte vi på en film istället, Seven Pounds. Så bra film! Och efter det åkte hon hem, en perfekt kväll helt enkelt ;D
Och jag har nog bestämt mig för att färga blondt! Får använda den färgen jag redan köpt som backup om det skulle se helt sjukt ut. Så Sanni vill du fortfarande agera frisör? haha

Problem

Publicerad 2011-08-01 16:09:28 i Vardagligt

Åååh, nu har jag hårproblem igen.. Har då ännu en gång blivit sugen på att färga typ mörkblondt. Får ryck på mig själv! haha känns ju också bra eftersom jag redan köpt färg. Får väl färga det sista och sen gå till frisören ;)
??
Lovar att detta är sista gången jag tjatar om detta haha

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela