lostinyouth

Sista maj

Publicerad 2012-05-31 21:58:30 i Vardagligt

Det är redan sista maj och vart är sommaren?? Inte Ok att det är så här kallt, får hoppas det vänder snart! Iaf, jobbade idag halv 8 till halv 1, vilket var ganska skönt att det inte var en lång dag men blev ändå ganska sliten och när jag kom hem fick jag ett alldeles underbart lock för örat vilket resulterade i att jag också fick ont men efter två värktabletter senare så återstår bara locket kvar, vilket är bättre än det onda ;)
Men seriöst vad jag saknar att träna! :o haha trodde jag inte men efter att inte ha tränat på hela veckan så tycker jag att denna sjukdom kan ge sig så jag får återvända till mitt kära Akitv ;D

Snuvigt var det här

Publicerad 2012-05-30 13:27:08 i Vardagligt


Från tumblr
Har åkt på en häärlig förkylning, började redan i söndags med lite småont i halsen men trodde att det var från i lördags från allt skrikande ;) Sen blev det värre och värre och i måndags när jag vakna upp mådde jag inte alls bra, så fick ringa till förskolan jag skulle jobba på och säga att jag inte kunde komma. Vilket är ganska surt plus så missade jag ett arbetstillfälle att jobba igår så är ganska pissed off på min dumma sjuka.. men men sånt är livet, kände ändå att jag valde en ganska bra vecka att bli sjuk på haha, inte alls sådär jobbigt varmt som det blir när man är genomförkyld och så behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag ligger inne och kuckilurar ;) Men imorrn blir det iaf lite jobb så det blir nog bra :)
Peace Out!

WOHOOO!!!

Publicerad 2012-05-27 02:27:24 i Vardagligt

Asså fattar ni att lilla Sverige VANN!!!!?? Har skrikit och studsat (och ramlat lite) så mkt ikväll så det finns inte,  hahahah heelt sjukt!! Åååh, nej hörreni, ska nog ta och sova lite nuu. Puss och kraam! :D

 

26/5

Publicerad 2012-05-26 11:22:48 i Vardagligt

Efter att ha jobbat i 4 dagar och inte fått nån direkt sovmorgon så tackar jag denna lördag att jag fick sova ut lite ;) Riktigt skönt! Nästa vecka är det bara måndag och torsdag som är spikat jobb, så får la se vad som händer :) Nej, nog om jobbsnacket! Måste göra mig iordning mig nu för att dra till Aktiv och bränna lite fläsk! Ha en superbra dag och ni missar väl inte Eurovision finalen ikväll? ;) Hehe, Peace Out!

21/5

Publicerad 2012-05-21 10:52:40 i Vardagligt

Känns äntligen som om allting lossnar nu! Fick ett samtal precis av en annan förskola som vill att jag ska vicka torsdag, fredag och måndag :D Känns så braa! Så det blir jobb hela veckan förutom idag :) Känner dock nu att jag borde skaffa mig en kalender..haha men men, ville bara uppdatera en snabbis och skriva av mig lite ^^
Peace Out!


bild från Tumblr

Hard work work!

Publicerad 2012-05-17 11:18:44 i Vardagligt


bild från Tumblr

Tjosan! Lite glest med uppdatering men har faktiskt en jättebra ursäkt, jag haar... *trumvirvel* jobbat! haha, i tisdags och igår på Viggestorps förskola. Så var skapligt död när man kom hem ;) Och igår när jag hade rast så ringde Kvarnens föskola och ville att jag skulle jobba nästa vecka tisdag och onsdag, så det känns mkt skönt ;D Hoppas att allt rinner på. Så kan bli ganska glest med uppdateringar nästa vecka också men ja, nu vet ni iaf varför.
Peeeace!

Shoppat

Publicerad 2012-05-14 17:06:32 i Mode & Shopping

+ ett par likadana fast i vitt som jag tänkte slita lite. Från Gina
 Från Monki

Plus ett par vanliga skor som jag inte hann testa och är såklart förstora.
Nu måste jag göra mig i ordning, ska på MBL och Zumba med Alicia för att bränna lite fett :) See ya!

Helg

Publicerad 2012-05-13 13:43:58 i Vardagligt

Denna helg har varit väldigt händelserik, i fredags gick jag och Alicia på Finsång live, vilket var sådär haha, inte så mkt mer att säga om det.
Igår åkte ett gäng finspångare till Örebro för att delta i House/Dubstep kväll inför Gud. Alltså dans ;) Det var väl ganska trevligt förutom att hälften av alla var från Finspång...jaa ni hörde rätt haha plus att musiken var mest Dubstep så man kunde ju typ bara stå och gunga lite så det var lite trist.
Och ikväll ska jag på Panpizza kväll med 2 mycket saknade tjajor :) (som vi har pratat i snart 4år att vi ska göra hahah) Kommer bli väldans trevligt har jag på känn! Nej, nu måste jag dra mig, hade hade!

Wanties

Publicerad 2012-05-09 11:18:40 i Mode & Shopping

På lördag blir det nog en tripp in till stan och inför det har jag spanat in lite affärer och hittat lite smått och gott ^^ Vet att jag egentligen borde spara lite pengar, men, det går ju inteee! Hehe här är iaf det som jag ska gå o kika på.
Klicka för större bild :)
       -Från Monki

    - Från Gina

- Från Bikbok

 - Från Skopunkten

 - Från Dinsko

Oj, det var en del haha, jag kommer dock inte att plocka på mig allt men det är ändå saker som jag tycker är fina :)

Job-hunting!

Publicerad 2012-05-08 16:58:02 i Vardagligt



Idag har jag varit på en liten job-hunting ;) Åkte runt i Finspång och lämnade in Cv till 7 stycken förskolor, känns så skönt att ha det gjort! Alla vart väldigt positiva och glada så hoppashoppas jag får nåt snart! :)

Annars har jag inte så mkt att uppdatera om, håller på och funderar på vad man ska hitta på när jag fyller 20.. haha, det är ju dock mer än 3 månader kvar men det är ändå kul att planera! Det jag funderar på är om jag slå ihop födelsedag och en avskedsfest (om jag kommer in på skolan villsäga), om jag ska ha en rackarbajsar fest eller om vi bara ska ta det lugnt, vill iaf ha mkt folk :) Hmm..kliiurigt det där.
Hade hade! Puss

6 mars

Publicerad 2012-05-06 19:07:31 i Inspiration

Hej hopp! kom på att det var längesen jag la in något i kategorin inspiration, så här kommer ett gäng! :D

    Tillsist en favorit i repris (tror jag lagt upp den tidigare) bara för att den är så bra ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela