lostinyouth

25 juli

Publicerad 2012-07-25 09:14:18 i Vardagligt

från Tumblr
 
Inleder dagen med lite peppande ord som jag tycker alla kan behöva då och då :)
 
Är verkligen sämst på att uppdatera just nu, ska försöka bli bättre! :) Men vet ni? Sommaren är äntligen häär!! Strålande sol, klarblå himmel, över tjugo grader kl.8 imorse (ja, jag gick upp då..) ;) Nu får vi bara hoppas att det håller i sig ett tag! 
Får se vad som händer idag, känner ju att man vill ut och sola men vill inte direkt fläka upp mig här där alla grannar ser, iaf inte när man är ensam hehe. Aja det ordnar sig säkert. 
Ha det fint ute i solen, puss!

18 juli

Publicerad 2012-07-18 22:27:09 i Vardagligt

bild Tumbr
Idag har jag äntligen fått mitt galna shoppingbegär tyglat, för tillfället iallafall. Kom hem med strumpor, trosor, BH, en väska från HM och en mysig tröja från Monki :) Ska va duktig nu och ta kort på grejerna! Kanske inte underkläderna för de köpte jag mest för att jag måste..;)
Just ja, igår när Fredrik och Sanni så fixade Sanni mitt hår ;D Och NU är det äntligen bra! haha får fixa bild på det också, är iaf supernöjd så nu blir det ingen färgning/blekning på ett bra tag ;)

16 juli

Publicerad 2012-07-16 22:30:09 i Vardagligt

Okej, för er som inte vet så är 9gag typ den roligaste sidan som finns och därför har jag samlat ihop lite roliga posters så det kanske sprider lite glädje till er där ute ^^
 
 
 
 
Och tillsist en av mina favoriter som jag har lagt upp en gång tidigare ;)
Detta är bara ett urval av hundratusentals andra posters så om ni vill ha mer: LÄNK , aand you're welcome ;)

14 juli

Publicerad 2012-07-14 18:41:22 i Vardagligt

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma eller egentligen kom jag hem igår men har fått en underbar förkylning så orkade typ inte göra nåt igår, förutom att äta glass hehe. Har iallafall haft en mycket bra vecka med min Vanilla, fast det känns som om vi ätit hela tiden har det varit riktigt mysigt :) Nästa gång är det min tur att ha ff och jag kan inte längta mer! haha. Jag var duktig och tog med kameran men inte alls duktig på att faktiskt använda den..men som sagt fler tillfällen kommer att ta hur mycket kort som helst (måste ju ha nåt att kolla på om jag skulle längta hem nån dag ;)
Annars så är jag stöörigt shoppingsugen! Inte ok! Men förhoppningsvis så blir det lite shopping när vi åker till Stockholm, när nu det blir, intresseklubben antecknar liksom. Nej nog med babbel, återkommer snarast möjligt. Puss!

10 juli

Publicerad 2012-07-10 15:15:07 i Vardagligt

Hahahahha!
Idag flyttar jag in hos denna snygging ;) Hennes föräldrar är nämligen borta och jag har blivit anstäld som barnvakt höhö. Vet inte riktigt hur länge jag stannar men bloggen kommer iaf va oaktiv under dessa dagar, så ni inte tror jag ramlat i nåt hål eller så.. ;) Men ni får ha det bra för det kommer iaf vi ha, PEACE!

9 juli

Publicerad 2012-07-09 12:47:45 i Vardagligt

God morgon/förmiddag alla fina där ute. Har varit ganska dålig på att uppdatera men har faktiskt en bra anledning ;) I fredags åkte jag, mamma och Alicia ner till Blekinge till moster för att ha en liten släktträff + att fira henne i efterskott. Var riktigt trevligt och fick iaf träffa en kusin haha. Hade gärna velat bosätta mig där en längre tid för en helg går så fruktansvärt fort. Vvar riktigt nära att fälla några tårar när vi sa hej då, vet inte varför, kanske för att jag ska flytta snart men vi träffas ändå inte mer än kanske 1 gång per år. Tänker på skolan och flytten flera gånger per dag nu, är så himla nervös! Tänk om jag inte får vänner, tänk om jag börjar längta hem alldeles för mycket, tänk om jag inte trivs överhuvudtaget? Detta plus massa mer snurrar runt, runt i huvet på mig. Jag vet att varje gång jag förstorar upp allting och tror det värsta  så brukar det ändå visa mig motsatsen, så får hoppas på det. Aja, nog med svammel nu ska jag njuta av det fina vädret :) puss!

1 juli

Publicerad 2012-07-01 12:54:17 i Vardagligt

via Tumblr
Jag blir så trött på detta äckelväder!! Vart är sommaren när man behöver den?! Vill bara packa väskan och åka med närmaste flyg utomlands.. men men, får hoppas på att det blir bättre snart. Denna helg har gått så sjuukt segt och det känns som om det ända jag gjort är att ätit (vilket är nog ganska sant). Men i fredags fick jag äntligen träffa min Sandra, vi hade inte setta på 2 veckor liksom haha kändes nästan som om vi hade bråkat eller nåt ;) så det var redigt trevligt.
Just ja, det vankas maskeradparty snart och jag har verkligen ingen aning om vad man ska hitta på, om Sandra kommer med så kör vi på Firmafest tema men om hon inte kan så behöver jag en backup plan, nån som har nåt förslag? :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela