lostinyouth

Take me back to..

Publicerad 2011-01-29 16:30:40 i

9 juni 2007 då skolan nyss hade slutat och Cissi och jag stod och hoppade till Melody Club. Det var en av de bästa stunderna i mitt liv! Så grymma live och ja.. helt awesome :) Kommer verkligen aldrig att glömma det. Det var helt klart bästa starten på sommarlovet ;D Tror vi slutade samma dag också.
Vill såå se dom igen!

Sunshine

Publicerad 2011-01-29 16:22:01 i Vardagligt

Åh, blir lika glad varje morgon när man vaknar och upptäcker att solen skiner ;D Så himla härligt! Nej, nu tycker jag att all snö kan försvinna va.
Iaf, tränade i morse vilket var skönt :) Så hoppas på liite träningvärk imorrn haha sjukt att man önskar sig träningvärk men då känns ju som om man gjort nåt ;)
Och nästa vecka drar man på APU, ska va på Lekeberga dagis. Egentligen var väl inte dagis mitt första hands val men när man inte fick va i nån affär så fick de bli det :p Slipper ju iaf skolan i 4 veckor (3 veckor APU + lov) så man ska väl inte klaga. Så om ni inte hör nåt från mig här så ligger jag antagligen utslagen i soffan ;)

More than a feeling

Publicerad 2011-01-29 00:20:48 i Vardagligt

En riktigt bra fredag! Började med att jag träna i morse, dock bara sånna här övningar som man kan göra hemma :) Sen på eftermiddan började Vanillabear och jag vår lilla filmkväll, såg först på changeling - vilket till min stora förvåning inte var lika "otäck" som första gången :s Den andra filmen filmen fick bli Madagaskar 2 och tillsist Notting Hill som är typ bästa kärleksfilmen eveer ;)
Det var en mysig och riktigt skojig kväll iaf ;D Och slänger in denna låt som en avslutning,

Can't live, if living is without you

Publicerad 2011-01-27 18:18:22 i Vardagligt

Känns som om det var ett tag sen jag skrev, men har inte haft nåt speciellt att berätta och då är det bäst att låta bli ;) Sen känner jag att jag har varit fenomenalt dålig på att göra måndagslistor..hehe, nej, om man ska göra lite fler kategorier? Typ Take me back to.. och sen skriver jag om nåt fint minne? Ska jag ha en sån här Hiss och Diss lista? haha fast känns som om det borde ha nåt annat namn.. skriv om ni kommer på nåt (:
Annars då,  vill jag sååå ha sommar!! Gå i shorts, bada, sola, TA STUDENTEN, göra en massa galna saker (det här ska seriöst bli galnaste sommaren ever, sandra o jag ska ta galet till en helt ny nivå hahaha) och en massa andra mysiga saker man kan göra.
Och jag är shoppingsugen :( vet att jag typ nyss har beställt meen, what can I do?  ;)
Och jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska färga mörkblont lr om jag ska fortsätta med det röda..blööö

Happy Day

Publicerad 2011-01-24 23:00:08 i Vardagligt

Hihi, idag var faktiskt en riktigt bra dag (:  började med att jag i morse vägde mig och upptäckte att jag gått ner 4 kg (!!!!) haha är faktiskt lite stolt över mig själv :D Så nu är det bara att fortsätta så når jag tillslut mitt mål, är ju halvvägs så det känns skönt. Sen var ju skolan rätt slapp också, vilket var najs. Och sen blev det en skojig eftermiddag med lilla Vanillasky hahah ;D Pratade om allt och vi gjorde en nyttig sallad med bl a lax, paprika, avocado, tomat m.m. Vilket efter den tycker: Mer sallad åt folket! hihi
Nej nu ska jag kolla på That 70´s Show, See ya!

Bästa vän med sin mamma?

Publicerad 2011-01-22 16:31:48 i Vardagligt

Det här är ett ganska "intressant" ämne, om ni frågar mig så tycker jag att visst kan man va kompis med sin mamma o så men asså bästis? :s Att man berättar typ allt och frågar sin mamma om allt. Vad har man då sina vänner till undrar jag? Liksom jag frågar alltid mina vänner om jag undrar nåt eftersom jag vill ha svaret från en mer jämnårig människa , som typ har gått igenom samma saker som en själv. Asså en del grejer är ju pinsamt att fråga sin mamma om, som verkligen är vänner frågor, och det är väl lite det som är meningen..?
Och det här med att man berättar allt som man gjort, liksom vill ens mamma verkligen veta det? Min mamma skulle typ ramla ihop om hon fick reda på allt jag gjort x) Så för mig är det bättre att hon inget får veta. Men alla måste väl ha såna hemligheter, att man gjort saker som man inte får, alla ni som är i tonåren ;), tonåren handlar ju typ om att slå sig fri från sina föräldrar och vara rebellisk haha.Men iaf det här är mina åsikter :p Jag tycker att man kan va kompis med sin mamma, visst, men bästis blir lite väl.
Jag vet inte riktigt hur det här inlägget blev, men jag hoppas att ni förstår :)

bastu + bilfärd

Publicerad 2011-01-22 12:00:54 i Vardagligt

Igår så tog Alicia o jag en härlig lång bastning (kan man säga så?) haha vilket var mkt mysigt :) Satt o prata om allt möjligt medans man blev ren o frääsch ;) Sen när vi var färdiga så smsa Fredrik o undra om vi ville åka på en biltur eftersom han har fått körkort nu och vi tacka genast ja ;D Så vid halv 9 så bar det av på raggar-runda genom Finspångs otroligt befolkade gator ^^ Nemen några människor såg vi ju, hehe men riktigt skoj var det :) Och jag såg för första gången vart Kurtan ligger :o Har aldrig fattat det haha
I natt drömde jag igen om Johnny Depp! Kanske är ett tecken? Det vore nåt det.. ;)

Edge of seventeen

Publicerad 2011-01-17 17:15:06 i Vardagligt

Oj, den här helgen har verkligen varit en händelserik helg ;D Såå kul! haha åkte in till stan med Sandra o Sanni i fredags och i lördags hade Sandra sitt rocker party, känner mig faktiskt lite rebellisk efter det! Och just nu lyssnar jag typ bara på rock hahaha lättpåverkad nr.1 ;D
Är En prinsessas dagbok en film man ska gråta i? I så fall äre nåt fel på mig.. men ni kan väl säga att ni också brukar tjuta när ni ser den, för min skull?
Och idag kom äntligen mitt efterlängtade HM paket men det slutade med att det vra bara en grej som fick flytta in i min garderob. Skorna var konstiga och ja, när jag tog på mig solglasögonen såg jag ut som en liten unge som har på sig alldeles förstora solglasögon, känns kul.. iaf den bruna tröjan har inte kommit än så jag vet inte om den flyttar in heller. Men beställde nya saker nyss x) Ett par skor som jag måste ha och en jätte fin sommar klänning, och om de inte passar så... snaggar jag av mig håret! Typ.. ni kan väl få bild på de underbara skapelserna ;)

How to save a life

Publicerad 2011-01-13 20:43:59 i Vardagligt

Jaha, då var härmed julen slut lite sorgligt är det allt. Men när jag packa ner mina tomtar och änglar o grejs så slog det mig, har man nåt allvarligt fel om man virar in sakerna i extra mycket papper för att dom inte ska frysa? Jag menar de ska ju va i lådan ett helt år till! x) Haha tänker seriöst så om många saker typ leksaker som ligger ute ensamma. Kan ju inte vara roligt att ligga där ute lr hur? Plus att det är kallt..  så alla barn glöm inte era saker ute!! ;D Hel tokigt ju
Nej, nu ska jag försöka prata om nåt annat men eftersom jag inte kommer på nåt slänger jag in en bild, det sägs ju att det säger mer än tusen ord riiiight.
HAHAHAHA  ursäkta men tycker denna bild är helt sjukt rolig ;D

Blond?

Publicerad 2011-01-11 18:33:26 i Vardagligt

Jag har blivit sugen på att färga mitt hår blondt, och nej inte platina men typ mellanblondt lr ad man ska säga. Antingen så blir jag nöjd och slipper färga håret typ varje månad för att mitt hår växer som ogräs lr så får jag panik och färgar rött igen ;) Men iaf tänkte mig nåt sånt här
Tycker nog mest om den i mitten, men aja vi får la se hur det blir :)

Nu ni!

Publicerad 2011-01-10 14:07:57 i Vardagligt

Idag börjar mitt "nya" liv ;D Vilket innebär att jag ska sluta med godis och socker överhuvudtaget, jag ska inte heller äta mkt fet mat (inte för att jag gör det så mkt nu men) om man kan ta nåt annat så ska jag göra det :) Och träna såklart. Nu ska kilona ryka inför beach 2011 asså! haha, mitt mål kommer va minst 8 kg och det ska gå!
Nej, nu tror jag att jag måste göra lite härlig läxa..

HM beställning

Publicerad 2011-01-10 13:21:47 i Mode & Shopping

Åh, det finns så mkt jag vill beställa därifrån nu men fick nöja mig med detta så länge :)
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den bruna färgen, men, är ju roligt att köpa andra färger också än dom man redan har x)
Så det var det :) Hoppas verkligen att det blir bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela