lostinyouth

Let´s go!

Publicerad 2010-09-30 19:25:11 i Vardagligt

Imorrn smäller det ^^ Skolfest för hela slanten! Hoppas det kommer snygga ettor dit HAHA! Neee, så jag säger ^^ Men ser iaf så fram emot det asså :D Har ju redan börjat tagga haha.

Har färgat håret btw :) Röött! Riktig röd denna gång inte brun-röd ^^  Vart mycket nöjd så denna färg ska jag hålla mig fast vid. Kanske kan slänga in en bild imorrn lr nåt, just nu ser jag inte klok ut i håret så.


Här är iaf paketet x) Mitt hår ser inte riktigt ut så utan mer naturligt typ haha svårt att förklara.


Kan väl slänga in en låt iaf

Bumpy Ride - Mohombi

18/9-20/9

Publicerad 2010-09-20 23:12:12 i Vardagligt

I lördags åkte jag, Hanna, Alicia in till stan med mammi o pappi. Jag har gjort värsta listan o grejs på saker jag skulle köpa haha men ju längre vi kom, desto besviknare blev jag. Ínget fanns ju! Tillslut så slog vi oss ner på MCDonalds och åt x) Jag prövade för en gångs skulle något nytt, CBO, den på reklamen ni vet ;) Men fy va besviken jag blev! Det var ju bara kyckling, sås och sallad :S Inget att hurra för precis..
När vi var mätta och belåtna så hade vi ändå några affärer kvar som vi gick in i, den sista affären var Monki och jag sprang runt där som en galning för att hitta nåt som jag ville ha, efter en liten stund då jag säkert såg ut som en galning så hittade jag en T-shirt och sen hittade Alicia jackan som jag ville ha. Trodde nästan jag skulle svimma. Hahah! Och en efter en hittade jag allt på Monki! :D Och jag gick ut som en mkt lycklig Jossan och 930kr fattigare... men jag tyckte jag var värd det ^^

På söndagen sen var det den stora dagen! Nämligen röstningsdagen, kändes nästan lite högtidligt att gå där hahah. Det var inte heller så svårt som jag trodde ^^ Efter röstningen cyklade jag till Sandra där vi såg på Vampire Suck x) Den var väl helt ok! Rolig bitvis och en del saker var riktigt klockrena! haha efter det så var vi fortfarande sugna på att kolla på film så vi satte på Undercover Brother hahah! Och sen cykla jag hem :) Kollade lite på Valvakan och jag tänker inte gör anåt långt uttalande här men: HUR SJUTTON KUNDE SD KOMMA MED I RIKSDAGEN!!!!!!???? >_<  Folk tänker tydligen med andra saker än huvudet nuförtiden -.-

Idag var jag och handla till mitt party party på lördag ^^ Hittade mkt bra saker :D Så nu vill jag bara göra iordning! Tror de kommer bli mkr bra :)

Ni som väntar på att jag ska lägga in bilder på det jag köpt, ja ni kommer få vänta haha, om ni vill se så är det bara att kolla på Geeeee miiiig inlägget, de saker längst ner som sitter ihop köpte jag ;)

Hårfärgning

Publicerad 2010-09-13 21:58:31 i Vardagligt

Jag vill färga håret! Och just nu är jag inne på lite mörkblont. Usch, jag kan aldrig bestämma mig, aldrig bli nöjd! Om jag skulle välja så skulle jag vilja ha alla hårfärger x) bästa vore väl att skaffa peruker i alla dess nyanser och bara ta på sig den man kände för ^^ haha Jennifer och jag titta runt lite på färger idag när vi var med Elvira hos Bosse ;) Här är några:
   

Nån sån färg är jag sugen på :)  Eller ska jag satsa på...
 mörkbrunt?
Eller ska jag helt enkelt fortsätta med att färga rött?  *SUCK*

6/9

Publicerad 2010-09-06 18:59:12 i Min musik

Oj, hög uppdatering på bloggen må jag säga! Har varit ganska dålig på det men har helt enkelt inte haft lust. Känns bra när man tröttnar på sen egna blogg (Y). Ajja, har ju hänt lite sen jag skrev iaf, fyllt 18, börjat skolan, varit på bröllop och serverat. Det var faktiskt rätt så roligt att servera, roligare än jag trodde de skulle bli iaf, men trött blev man! Och som tack för att vi servera fick vi presenkort på Bio för 200 kr, vilket var jätte snällt :)
Och nu har man ju blivit sugen på att gifta sig! HAHA Hanna och Sandra ska iaf sjunga Michael Jackson medley :D Och sen ska Hanna sjunga Utan dina andetag. Känns som om jag kopierar deras bröllop nu hehe, men den va så himla fin! Och jag fattar inte hur jag kunnat missa den :o  Nu är de bara att hitta en som kan tänka sig att gifta sig haha.

Här är iaf den fina låten:


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på och färglös som en tår blir jag. Utan dina andetag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela