lostinyouth

Om du lämnade mig nu

Publicerad 2010-08-18 12:58:24 i Mode & Shopping

Igår var en otroligt jobbig dag. Hälsade på en barndomsvän på sjukhuset, bröt typ ihop när vi gick ut. Men de gick över tillslut. Sen begav jag mig till Hanna där de kom en till våg, ka bara säga att jag är så himla glad över att jag har en sån sjukt bra bästis som Hanna <3 Tack.  Annars så spelade vi xbox och såg på Tv vilket var väldigt trevligt :) Åkte sen hem vid 9, och det kom vågor med jämna mellanrum inte långa men ändå jobbiga. Hatar att det känns som om jag är den svaga när jag borde vara den starka.

Nej, nu ska jag prata mer om det.. tänkte faktiskt lägga in lite bilder på kläder som jag har inskaffat mig under sommaren hehe, dock inte allt för de ligger i tvätten ;)
Klaga inte på bilderna, kämpade as länge med självutlösaren men de ville sig inte så de fick bli mot spegeln x)
     


Haha börjas märkas ett mönster här lr vad? Allt är från HM haha! Kanske dags att skaffa sig ett medlemskort kanske? ;)

Varning!

Publicerad 2010-08-11 23:02:16 i Videos

Såg nyss på en film, The Collector. Typ en skräck-thriller. Det enda jag säger är: SE DEN INTE! Asså, jag mår seriöst fortfarande illa haha. Det handla om en kille som skulle göra inbrott i ett hus, men som redan var inkräktat. Familjen var inlåst i källaren och nu måste han göra allt för att rädda dem. Men bara det att han som hade låst in familjen hade placerat ut en massa fällor överallt i huset. Ja, kan säga att det är mkt.. blod, mkt mkt skrik och mkt mkt mkt äckligt!! Skulle kunna ha lagt in en bidl lr nåt så ni kan komma ihåg att den ska ni inte se, men jag kommer säkert så bara börja må illa igen och vågar inte riskera det ;) Men kan upprepa namnet igen, THE COLLECTOR x) See deen intee!!!  

Från en sak till en annan så åker jag till Sthlm imorrn till min broder ^^  Kommer hem på söndag, hör gärna av er vettja :) And don´t see the movie!!

IPOD

Publicerad 2010-08-10 21:19:39 i Mode & Shopping


Snaart min! :D<3

Btw, har varit på Maxi och shoppat idag med sandra x) Min plånbok gråter haha, visar mina fynd imorrn ;)

Scrubs-kväll!

Publicerad 2010-08-09 12:37:56 i Vardagligt

I lördags hade jag och Sandra scrubs kväll/natt i Baptist ;D haha Vilket betyder att vi helt enkelt såg på Scrubs x) Vi ladda upp med chips och cola och började kolla. Efter ett tag så drog vi ut barfota i regnet och ville busa lite ^^ Vilket Sandra och jag borde vara mästare på haha. Vi gick genom Slottsparken och fundera på vad vi skulle göra. Kom inte på en enda sak, vi ristade iaf in våra initialer på en björk haha x) Sen spatserade vi i rondellen som är vid Missionskyrkan och gick vidare. Efter en lång promenad och lite dans så bestämde vi oss för att vi skulle lägga oss på vägen, så vi tog ett varsitt övergångsstreck och la oss x)  Det där var inte så galet som vi hade tänkt oss men men, vad ska man göra i Finspång för galet? Sandra och jag har redan tänjt på gränserna så mycket som vi har kunnat haha!
När vi var tillbaka i kyrkan så fortsatte vi kolla och sen kom Sandra på den fantastiska idén att vi skulle skjutsa varandra på en sån här matvagn xD Hahahah, trodde jag skulle dö där ett tag! Men roligt var det!
Men när klockan började närma sig 5 så verkade colan ha runnit ur mig och jag började nicka till mer och mer så vi bestämde oss för att städa och bege oss hemåt ^^ Men vaad hände när man gjort sig iordning och var beredd att sova? Jo jag var pigg! -.-  Haha typiskt mig asså.
Men det var iaf en mkt lyckad kväll! :D

Bildinlägg

Publicerad 2010-08-09 12:10:41 i Vardagligt

Här kommer då lite bilder från semestern. Dock inte alla, hittar inga som jag vågar lägga upp här haha.

 

 
 


  

Semester

Publicerad 2010-08-09 11:41:14 i Vardagligt

Ska väl ta och berätta lite om semestern då :) Åkte förr förra lördan till Halland, till en liten ort som heter Slöinge. Vi åkte mest runt till städerna brevid som Båstad, Halmstad, Varberg och sånt. Vi var tillochmed på Ullared! :o haha efter förra gången vi var där trodde jag aldrig jag skulle sätta min fot där igen haha men, både pappa och jag ändrade oss och vi for iväg ^^ Köpte bl.a två säsonger av Scrubs, en säsong av Hipp Hipp, en tavelram, julklapp till Sandra HAHA jag vet! Tidigt ute men den var perfekt till henne :) Och tillslut köpte jag hårfärg ;D
De andra dagarna shoppade jag såklart också och det blev en jätte söt klänning med en massa blommor på, ett par svarta jeans tights, en tröja med en massa olikfärgade ränder på, en stor hoodie som det står en massa saker på haha men typ en college tröja och en födelsedags present till Uttern. Tror det var allt :)
Iaf veckan gick huur snabbt som helst och när veckan hade gått åkte vi vidare till min moster i Blekinge där vi skulle stanna till onsdan. Dagen innan vi skulle åka hem så badade Alicia och jag i utomhusbassänger och åkte vattenruschkana (har ingen aning om hur det stavas haha) och grejs :D Där vi såg världens snyggaste badvakt! ;D Han slog Baywatch med hästlängder haha!
Just ja glömde att säga att jag färgade håret för första gången, alltså inte på mig själv utan på moster min x) det var svårare än jag trodde faktiskt haha. Men bra blev det!
På onsdan åkte vi hem och moster följde också med eftersom vi skulle ha en liten släktträff på fredan ^^
Jag tycker att det blev en lyckad semester och det var mkt kul :) Bilder kommer i nästa inlägg.

Hemmaa!

Publicerad 2010-08-08 19:14:03 i Vardagligt

Lr ok, är lite försenad, jag kom i onsdags men har haft fullt upp sen dess ska ni veta ;) Aja, ska väl förklara närmare vad son hänt till dom som bryr sig, ingen? Nahe. Men det blir morgondagens problem det. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela