lostinyouth

Måndag-Onsdag

Publicerad 2010-02-04 21:42:50 i Vardagligt

I måndags va man då ledig eftersom vi hade Öppet Hus på lördan :D Mkt nice! Sen på eftermiddan så gick man på promenad med Fredrik, fika lite på P2 och sen vidare till Slottsparken ^^ Där fick man då pulsa genom snön för han fick för sig att hon skulle märka en trappa med sina fotspår haha. Trots blöta skor så va de ändå trevligt :).

I tisdags så var skolan rätt slapp kommer typ inte ens ihåg va vi gjorde, lr jo på matten så fick Emma, Sara o jag gå in i värsta grupprummet för att killarna bara lät hela tin xD Men liksom vi stördes ju inte lr nåt haha pinsamt va de iaf! Värsta pluggisarna ju haha.

Igår va man då äntligen med lilla Uttern :D<3 Jag var så snäll igår så jag gick o mötte henne i snöstormen :D De va nära att vi inte kom hem alls för de gick knappt o gå och ja, de är ju ändå mig o Hanna vi pratar om xD haha men hem kom vi! Vi satte oss o väntade på att vårt program skulle börja nämligen Top Model! haha vi koka även kaffe (som på den gamla goda tiden xD) och hann med en hel del prat ;) De va iaf mkt skoj<33

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela