lostinyouth

Italien

Publicerad 2011-05-30 16:51:27 i Vardagligt

Förra veckan var då hela klassen iväg på en studieresa till Italien, det var grymt kul och jätte härligt väder iaf på förmiddan för det börja jämt regna på eftermiddan haha. Vi kom dit vid 3 på måndan efter att flyget blivit försenat. Och usch va dåligt jag mådde! Jag var fortfarande förkyld så hade ont i bihålorna, hade knappt ätit nåt på hela dan så blodsockret var på 0, det var sjukt kvavt, ont i huvet på följd av det. Men efter lite mat så blev det bättre :) Och på kvällen gick vi och utforska campingen, hitta några och snacka med också vilket var trevligt.
På tisdagen åkte vi in till Rom där vi bl a besökte Colosseum, Fontana di Trevi och spanska trappan.
På onsdan så åkte vi till Sos barnbyar och lämna kläder, vidare till Vatikanen där det var tänkt att vi skulle gå in i St Peters kyrkan men kön var typ 100 m lång så vi strunta it ^^ Sen blev det lite shopping och nästan alla köpte tshirtar där det stod I love Rome på haha. Sen på kvällen gick några av oss ut och dansa vilket var mkt kul :)
På torsdan skulle vi egentligen besöka en nunna men de blev framskjutet så vi fick ligga vid poolen typ hela dan, vilket resultera i att alla blev friterade hahah. Ingen använde solkräm heller vilket kanske inte var väldans smart ;) Så ont på axlarna har man nu! hehe.
När fredagen kom så begav vi oss tidigt på morgonen till flygplatsen för att nån timme senare få veta att planet var försenat typ 2 timmar (igen!), dock kunde man leva med det, men sen kom nästa roliga nyhet, flyget var försenat till kl.8 på kvällen. Fyy vad arg man blev! Sen visste man inte heller om det var askmolnet lr nåt annat och om det var askmolnet kunde vi ju få sitta där i dagar. Som tur var var det bara bombhot i Pisa haha så vi kom äntligen iväg ;)
Här kommer lite bilder, finns en del ute på Fb också. Klicka för större bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela